Hygienia ja maskisuositus | Sipoon Syke

Hygienia ja maskisuositus

Huolehdimme yhdessä etäisyyksistä, välineiden puhdistamisesta ja käsihygieniasta.

Tämänhetkisen suositusten taustalla on johtajaylilääkäri Markku Mäkijärven mukaan ajatus, että yritetään estää altistuminen koronavirukselle sekä tartunnat tilanteissa, joissa turvaetäisyyksiä ei voi pitää.

Liikuntakeskukseen mentäessä ja varusteita vaihtaessa suosittelemme pitämään maskia. Itse suorituksessa maskin käyttö on vaikeaa, kun elimistö kuormittuu ja hengästyy. Siinä tilanteessa maskien käyttö on liikaa vaadittu. Mikäli yksilö näkee maskin käytön myös suorituksen aikana tarpeelliseksi emme tietenkään estä. Haluamme, että jokainen joka tulee meille, tuntee olonsa turvalliseksi.

Huolehdimme yhdessä etäisyyksistä, välineiden puhdistamisesta ja käsihygieniasta. Meillä on käsidesiä saatavilla, sekä paperia ja parisenkymmentä suihkepulloa ympäri salia, jolla voi näppärästi desinfioida laitteet käytön jälkeen.

Treenataan yhdessä ja turvallisesti!


Hio tekniikat kuntoon synttäriviikon klinikoissa

Miten kyykkysi sujuu? Oletko vielä uskaltautunut kyykkäämään vapailla painoilla, vai mietityttääkö muuten olisiko tekniikassasi parantamisen varaa? Synttäriviikolla Anton vetää kolme erilaista tekniikkaklinikkaa.

Lue lisää

FlowJooga-Online tunti 20.10.2020

Lue lisää