Kangoo Jumps with Wellbeing By Sara Treenikontilla | Sipoon Syke

Kangoo Jumps with Wellbeing By Sara

Ilmoittaudu mukaan Kangoo Jumps ulkotunnille. Tunnit pidetään Treenikontilla Söderkullassa joka tiistai kello 17.00.

Mahtava tilaisuus tulla kokeilemaan jotain uutta! Paikkoja rajoitetusti joten varaa paikka ennakkoon ilmoittautumislomakkeen kautta.

​​​​​​​Energinen ja kokonaisvaltainen harjoitus, joka kehittää samanaikaisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä. Perusliikkeitä on helppo aloittelijankin seurata ja niitä voidaan vaikeuttaa sitä mukaan kun taidot kehittyvät. Tämä ohjelma sopii sekä aloittelijoille että edistyneille kuntotasosta riippumatta.

Pomppuharjoittelu eli ylös-alas hyppiminen painovoimaa vastaan, on yksi hyödyllisimmistä aerobisista harjoituksista ikinä. Sillä on todettu olevan monia terveyshyötyjä. Lue lisää hyödyistä täältä: https://www.wellbeingbysara.com/kangooclubporvoo

Tunnin ohjaa: Sara Smeds / Wellbeing by Sara
Max osallistujamäärä: 15 henkilöä (johtuen vuokrakenkien määrästä)
Hinta: 12€ + kenkävuokra 5€ (kenkävuokra maksetaan ohjaajalle)

Kenkäkokoja on rajoitetusti, joten varaathan paikkasi nopeasti!
Koot:
XS= 34-35/36
S= 36-38
M= 39-41
L= 42-44

Jos sinulla on omat kengät, niin kenkiä ei tarvitse vuokrata. Pukeudu tunnille liikuntavaatteisiin ja pitkiin sukkiin. Muista juomapullo!

Ilmoittautuminen alla olevien painikkeiden kautta. Varmistathan että ilmoittaudut oikealle päivälle jotta ilmoittautuminen ei jää huomaamatta.
Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova! Peruutuksissa veloitamme 50% hinnasta ja peruuttamatta jättämisestä laskutetaan täysi hinta.Ilmoittaudu seuraaville tunneille alta