Ryhmäliikuntojen striimaukset katkolla toistaiseksi | Sipoon Syke

Ryhmäliikuntojen striimauksista

Ryhmäliikuntojen striimaukset ovat viime aikoina kokeneet hiukan teknisiä ongelmia. Alkuperäinen syy on toistuvat pienet sähkökatkokset jotka nollaavat meidän kameran asetukset. Pahoittelemme tilannetta ja yritämme selvittää miten ongelma saadaan ratkaistua. Sillä välin voitte kuitenkin jumpata kotona edellisten tuntien parissa.

Striimausten kanssa on ollut teknisiä ongelmia nyt reilu viikon. Perjantaihin mennessä saatiin selvitettyä että syy on toistuvat pienet sähkökatkokset kiinteistössä. Sähkökatkosten seuraksena striimikameramme nollaa asetukset eikä tämän jälkeen enää saada kameraa yhdistettyä meidän verkkoon.

Lupaamme yrittää striimata aikataulun mukaan tunnit mutta koska ongelma ilmenee vasta h-hetkellä niin meidän on hyvin vaikea reagoida asiaan etukäteen.

Olemme myös saaneet toiveita että kaikkia tunteja ei striimattaisi. Jättämällä striimauksen pois tunneilta saisimmekin vähintään yhden lisäpaikan tunneille. Otamme tämän palautteen vastaan ja mietitään miten jatkossa tehdään näiden striimien kanssa.