KORONAJAN YKSITYISVUORON VARAUSEHDOT | Sipoon Syke

KORONAJAN YKSITYISVUORON VARAUSEHDOT

Varaamalla yksityisvuoron kuntosalille sitoudut noudattamaan alla olevia varausehtoja.

Varausehdot varauksille jotka tehdään omatoimisesti varauskalenterin kautta 8.1.2022 alkaen

  1. Vuoron varaajalla on oltava Sipoon Sykkeen aktiivinen jäsenyys.
  2. Yksityisvuoro varataan ajanvarauskalenterin kautta joka löytyy verkkokaupastamme
  3. Yksityisvuoron kesto on 1,5h (90 minuuttia). Salilta on poistuttava ennen seuraavan vuoron alkua.
  4. Vuoron alkaessa sisäänkäynti onnistuu varaajan omalla kulkurannekkeella tai mobiilisovelluksella. Ovi aukeaa vasta sillä minuutilla kun oma vuoro on alkamassa. Ongelmatilanteissa yhteys numeroon 0451214189 joko tekstaamalla tai soittamalla.
  5. Yksityisvuorolle saa tulla vain samasta taloudesta asuvat henkilöt. Tällä hetkellä määrää ei varsinaisesti ole määritelty mutta on mahdollista että tähän on tulossa viiden hengen rajoitus. Seuraamme tilanteen kehittymistä.
  6. Varattua vuoroa ei voi asiakas itse perua. Mahdolliset peruutukset tulee laittaa osoitteeseen info@sipoonsyke.fi. Mikäli peruutus tehdään vähintään 24h ennen kyseisen vuoron alkua ei vuoroa laskuteta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista joudumme laskuttamaan täyden hinnan. Kyseiselle vuorolle on siinä ajassa haastavaa saada ketään muuta tilalle. VARAATHAN SIIS VUORON VASTA KUN OLET VARMA ETTÄ AIOT VUOROSI KÄYTTÄÄ.
  7. Yksityisvuoron hinta on 20€/vuoro. Vuoro laskutetaan erikseen ja lasku lähetetään joko e-laskuna tai sähköpostitse. Laskun voi myös maksaa liikunta-eduilla.
  8. Vuoroja valvotaan valvontakameroiden avulla. Vuoron varaajalla on täysi vastuu siitä että näitä varausehtoja noudatetaan.