Pienryhmävalmennus | Sipoon Syke

Pienryhmävalmennus on suosittu valmennusmuoto

Jotta pääsisit kuntoilussa mahdollisimman helposti liikkeelle, järjestämme säännöllisesti erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia.

Kursseilla keskitytään tavoitteelliseen harjoitteluun jossa ohjaajana toimii ammattitaitoinen ja koulutettu Personal Trainer.

Osallistuaksesi pienryhmävalmennuksiin sinulla ei tarvitse olla Sipoon Sykkeen jäsenyyttä.
Ilmoittautumiset pienryhmävalmennuksiin ovat sitovia! Valmennukseen ilmoittaudutaan valitesemalla sopiva valmennusverkkokaupastamme!


Tutustu tästä Tammikuussa 2020 alkaviin pienryhmävalmennuksiin

Elämäntapamuutos pienryhmävalmennuksessa

Kaipaatko energiaa elämääsi ja kokonaisvaltaista hyvinvointia? Jos olet kyllästynyt painon kanssa kamppailuun ja liikunta innostuksen lopahtamiseen, niin tämä ryhmä on sinua varten.

Lue lisää


Iron Qube on toiminnallisen harjoittelun pienryhmävalmennus

Tarvitsetko motivaatiota treenaamiseen?
Haluatko viedä treenisi ihan uudelle tasolle? Toiminnallinen harjoittelu sopii kaikille!
​​​​​​​

Lue lisää


Kuntosaliharjoittelun ABC valmennuksessa opit saliharjoittelun perusteet

Kiinnostaako kuntosaliharjoittelu, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tuntuuko kuntosali paikkana jo vieraalta, kun ei tiedä mitä niillä kaikilla laitteilla tulisi oikein tehdä ja miten niitä käytetään?

Lue lisää


Keskivartalo kuntoon pienryhmävalmennuksessa

Tämän kevään ehdoton "must"! Nimittäin tässä valmennuksessa keskitytään keskivartalon lihaksiin ja laitetaan keskivartalot kuntoon!

Lue lisää


Golden Years kurssilla keskitytään ikääntyneiden toimintakyvyn parantamiseen

Helmikuussa 2020 alkaa uusi kuuden tapaamiskerran ryhmä, joka keskittyy ikääntyneiden toimintakyvyn ja kunnon parantamiseen.
Tule mukaan tähän matalan kynnyksen liikuntaryhmään. Viikottaisissa treeneissä teemme niin voima, liikkuvuus kuin tasapainoharjoituksia, jokaisella sopivalla tasolla.

Lue lisää


Fight Club on Iron Qube valmennuksen isoveli

Haluatko treenata kovaa ja nousujohteisesti?
Vedä maasta, kyykkää, vedä rinnalle, vedä leukoja, punnerra ym. Liikkeiden lista on loputon ja viikoittain vaihtuvat treenit takaavat sen ettet taatusti kyllästy!

Lue lisää


Äiti-vauva workshop on liikuntakurssi äideille

Jos sinusta tuntuu, että yhteys vartaloosi on vähän kadoksissa raskauden ja synnytyksen aiheuttamien muutosten jäljiltä, et tiedä miten aloittaa liikunta tauon jälkeen tai kaipaat ihan vain vertaistukea muilta äideiltä, tämä ryhmä on juuri sinulle.
​​​​​​​

Lue lisää


Voimaa +40-vuotiaille – peruskurssi

UUTTA NYT KEVÄÄLLÄ!
Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti yli 40-vuotiaille, naisille ja miehille. Valmennuksessa taltutamme iän myötä alkavan lihasmassan ja -voiman hiipumisen ja rakennamme vahvan perustan lihaskadon torjumiseksi.

Lue lisää