Sykkeen PT-tiimi | Sipoon Syke

Tutustu Sykkeen PT-tiimiin

Sykkeen PT-tiimi pitää huolen, että sinä onnistut. Tutustu valmentajiin ja varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon.

Elli Woodward

PT-Manager, Personal Trainer & Ravintovalmentaja

Olen Sipoolainen personal trainer ja ravintovalmentaja. Sykkeellä teen yksilö, -sekä pienryhmävalmennusta ja vastaan keskuksen valmennustoiminnasta.
Terveys ja hyvinvointi on intohimoni, ja haluan saada myös valmennettavani voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Kuuntelen herkällä korvalla ja otan jokaisen yksilönä. Haluan vahvistaa valmennettavan omaa asiantuntijuutta, – ja sitä kautta tarjota työkalut pysyvään elintapojen parannukseen.


Parhaiten osaamistani pystyt hyödyntämään jos:
– Haluat kiinteytyä tai pudottaa painoa
– Haluat lisätä energiaa arkeesi oikeanlaisen liikunnan ja ravitsemuksen avulla
– Haluat päästä eroon esimerkiksi istumatyöstä johtuvista kiputiloista
– Haluat inspiraatiota ja apua hyvään terveelliseen arkiruokailuun

Onnekseni olen ajautunut alalle, jossa ei ole koskaan täysin valmis. Hyvinvointi on niin moniulotteinen paketti, että aina löytyy opittavaa. Tulevaisuudessa tarkoitukseni on siis kouluttautua koko ajan lisää ja oppia uutta aina jokaisen valmennettavan kanssa!

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Elli,
elli@sipoonsyke.fi
045 223 8500


Markus Kolinen

Personal Trainer & Ravintovalmentaja

Olen toiminut laji- ja kuntovalmentajana yli 35 vuotta. Seura- ja yksilövalmentajana sulkapallossa useassa eri seurassa.
Käsitys kuntoilusta voi usein olla metallinmakuinen, kivulias ja raskas. Kun edetään pienin askelin, päästään pitkälle, pitkään. Mukana seuraa parempi kunto ja mieli.

Minulle on myös erityisen tärkeää auttaa heitä, joiden arki on etupäässä istumista ja aika muutenkin “kortilla”. Heillä kuntoliikunnan aloittaminen loppuu usein liian rankkaan starttiin ja opastuksen puutteeseen.

Kokonaisvaltaisen muutoksen tekeminen ei tarvitse olla tuskaista ja monimutkaista. Ensin pitää löytää motivaatio tehdä päätös aloittamisesta. Valmentajasta on apua, kun tehdään realistinen suunnitelma liikunnan, levon ja ravinnon suhteesta ja aloitetaan harjoittelu ohjatusti.

Ei ole kaikkitietävää valmentajaa eli opetan vain mihin olen saanut koulutuksen ja soveltanut käytäntöön. Yritän myös pysyä nöyränä ja uteliaana, koska jokaiselle löytyy se sopiva tapa toimia ja voida paremmin.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Markus,
markus@sipoonsyke.fi
040 733 9500


Palma Warén

Personal Trainer & Liikunnanohjaaja

Olen uusin Sipoon Sykkeen PT -tiimiin tullut vahvistus. Nimeni on Palma ja koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (AMK) ja Personal Trainer.
Ohjauskokemusta minulla on yli 10 vuoden ajalta. Erityisesti olen työskennellyt liikuntaa aloittavien ja painonhallinnan kanssa kamppailevien asiakkaiden kanssa. Lisäkoulutusta minulla on senioreiden voimaharjoittelusta ja äitiysliikunnasta. Ja jotta voisin auttaa asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla, pyrin jatkuvasti kouluttautumaan lisää, tälläkin hetkellä suoritan liikuntapsykologian perusopintoja avoimessa yliopistossa.

Valmennuksissani pidän tärkeänä kokonaisvaltaista hyvinvointia, liikunnan ja ravinnon lisäksi palautuminen ja stressinhallinta ovat asioita, joihin pyrin kiinnittämään huomiota. Elämäntapamuutoksissa tavoitteiden asettaminen, ajankäytön hallinta ja omien arvojen tunnistaminen on tärkeää ja mentaalivalmennuksen keinoin haluan auttaa asiakkaitani pysyvään muutokseen. Elämäntilanteet ovat ihmisillä hyvin erilaisia ja itsekin kahden pienen lapsen äitinä tiedän, että ajan löytäminen oman hyvinvoinnin ylläpitoon voi välillä olla haastavaa. Pienilläkin muutoksilla on kuitenkin väliä, kun niihin sitoutuu ja tällä matkalla haluan vilpittömästi olla mukana auttamassa. Parasta työssäni onkin nähdä asiakkaiden onnistumisia.

Ohjaajana olen positiivinen, helposti lähestyttävä ja kannustava. Treeneissä tärkeimpänä pidän perusasioiden hallintaa ja liikunnan iloa, jotta motivaatio säilyy. Haluan auttaa sinua haastamaan ja ylittämään itsesi!

Palma,
palma@sipoonsyke.fi
050 336 7860


Sami Ylipuranen

Personal Trainer

Kaipaatko selkeää harjoitusohjelmaa? Haluatko lihas- ja kuntoharjoittelusta pysyvästi säännöllistä? Katsotaan yhdessä tekniikat kuntoon ja rakennetaan ohjelma, jota sinun on salillamme tehokasta ja helppoa suorittaa. Halutessasi autan myös oikeanlaisen ruokavalion suunnittelussa ja arkeen sovittamisessa. Ryhdin ja keskivartalon vahvistaminen ovat vahvuuksiani, joten päästän mielelläni sinutkin vapaaksi selkä- ja hartiakivuista!

Olen kouluttautunut Personal Traineriksi sosiaalialalta ja minulla on 15 vuoden kokemus itsenäisestä harjoittelusta. PT:n työtä olen täysipäiväisesti tehnyt kolme vuotta. Näillä taidoilla ja yhteistyöllä saamme sinunkin tavoitteesi vihdoin maaliin saakka, olit sitten vasta-alkaja tai kokenutkin liikkuja.

Sami
sami@sipoonsyke.fi
045 128 1140


Personal Training

Sipoon Sykkeen PT:t ovat koulutettuja hyvinvointialan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteiden saavuttamisessa!

Lue lisää


Pienryhmävalmennus on suosittu valmennusmuoto

Jotta pääsisit kuntoilussa mahdollisimman helposti liikkeelle, järjestämme säännöllisesti erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia.

Lue lisää