Sykkeen PT-tiimi | Sipoon Syke

Tutustu Sykkeen PT-tiimiin

Sykkeen PT-tiimi pitää huolen, että sinä onnistut. Tutustu valmentajiin ja varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon.

Markus Kolinen

Personal Trainer & Ravintovalmentaja

Olen toiminut laji- ja kuntovalmentajana yli 35 vuotta. Seura- ja yksilövalmentajana sulkapallossa useassa eri seurassa.
Käsitys kuntoilusta voi usein olla metallinmakuinen, kivulias ja raskas. Kun edetään pienin askelin, päästään pitkälle, pitkään. Mukana seuraa parempi kunto ja mieli.

Minulle on myös erityisen tärkeää auttaa heitä, joiden arki on etupäässä istumista ja aika muutenkin “kortilla”. Heillä kuntoliikunnan aloittaminen loppuu usein liian rankkaan starttiin ja opastuksen puutteeseen.

Kokonaisvaltaisen muutoksen tekeminen ei tarvitse olla tuskaista ja monimutkaista. Ensin pitää löytää motivaatio tehdä päätös aloittamisesta. Valmentajasta on apua, kun tehdään realistinen suunnitelma liikunnan, levon ja ravinnon suhteesta ja aloitetaan harjoittelu ohjatusti.

Ei ole kaikkitietävää valmentajaa eli opetan vain mihin olen saanut koulutuksen ja soveltanut käytäntöön. Yritän myös pysyä nöyränä ja uteliaana, koska jokaiselle löytyy se sopiva tapa toimia ja voida paremmin.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Markus,
markus@sipoonsyke.fi
040 733 9500


Jouni Varpelaide

FAF Personal Trainer®, Trainer4You'n Voimavalmentajakurssi syksy 2020

Asun Sipoossa ja toimin Sykkeellä pienryhmä- ja yksilövalmentajana. Ilahdun aina, kun tavoitteellisten treenaajien tulokset ja energia kasvavat. Autan ihmisiä kasvattamaan lihasmassaansa ja lisäämään voimatasoaan. Investoinnit niihin ovat erinomainen sijoitus ikääntymisen myötä heikkenevään toimintakykyyn.

Ikäryhmä 40+ on minulle nuori ja kiinnostava kohderyhmä. Kun luonto haluaa kiihdyttää lihasmassan vähentymistä, sille voi panna stopin ja astua elinikäiselle kehityspolulle.

Olen köpötellyt 10 maratonia, ajellut 6 Vätternrundania (300 km maantiepyöräily) ja takana on lukuisia lyhyempiä juoksuja ja pyöräilyjä. Ei mitään mullistavia aikasuorituksia, mutta ymmärrys kestävyyslajeistakin on kertynyt.

Kun aloitin säännöllisen liikunnan 37-vuotiaana koko lailla sohvaperunoituneena, nelikymppisenä kyykkäsin 185 kg, vedin maasta saman verran ja penkkasin 137,5 kg. Tulokset kaukana kilpailutasosta, mutta progressiivisen voimaharjoittelun myötä sain omakohtaista käsitystä ja kokemusta saliharjoittelusta. Se puolestaan synnytti halun oppia lisää voimaharjoittelusta ja ymmärtää miten voimailutreeniä kannattaa ohjelmoida.

Leuanvetoharrastuksen aloitin 2017 ja ensi vuoden (2021) tavoite on lisäpainoissa todeta, että "olen ikäni vetänyt" (58kg/58 vuotta). Tällä hetkellä kisaennätys 09/2020 on 52 kg.

Mottoni:Ikä ei ole kehityksen este”.


Mikäli haluat lisää voimaa ja lihasta, ja sinulla on selkeä tahto sekä ajatus tavoitteista – tervetuloa valmennukseen!


Jouni,
jouni@sipoonsyke.fi

0400-437 874Personal Training

Sipoon Sykkeen PT:t ovat koulutettuja hyvinvointialan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteiden saavuttamisessa!

Lue lisää