Fight Club | Sipoon Syke

Monipuolinen Fight Club pienryhmävalmennus

Haluatko treenata kovaa ja nousujohteisesti?
Vedä maasta, kyykkää, vedä rinnalle, vedä leukoja, punnerra ym. Liikkeiden lista on loputon ja viikoittain vaihtuvat treenit takaavat sen ettet taatusti kyllästy!

”Fight club oli mulle sitä mitä luvattiin: tehokasta ja lempeänlujasti ohjattua taistelua omia rajoja vastaan ja niiden yli. Myös näin kypsemmällä iällä. Monta kertaa äimistelin, millaisiin vetoihin sitä pystyy, kun ohjaaja vaan luottaa ja kaverit kannustaa. Treenattiin tukat hiessä mutta hauskaa oli! En tiedä kumpi sitten voi paremmin, keho vai mieli. Ainakin töissä (ja kotona) jaksoi paremmin!”


Monipuolinen, toiminnallisen harjoittelun treeniryhmä. Liikkeiden lista on loputon ja viikoittain vaihtuvat treenit takaavat sen ettet taatusti kyllästy! Treenit ovat hikisiä, energisiä, ja kehittävät monipuolisesti liikkuvuutta, nopeutta, räjähtävyyttä ja voimaa.

Tässä ryhmässä treenaaminen palkitsee joka kerta, kun huomaat taas onnistuneesi ja ylittäneesi itsesi! Siitä pitää huolen motivoiva ja loppuun asti tsemppaava valmentaja ja mieletön ryhmähenki!

Fight Clubissa taistellaan ainoastaan itseään vastaan, koputellaan vähän omia rajoja. Ei kuitenkaan pelkästään hampaat irvessä, vaan lujan lempeästi, ilon kautta.

Fight Club ei ole vain treeniryhmä, se on yhteisö, jossa nauru raikaa, treenikavereita tsempataan ja tuetaan aina ja tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Fight Club on ryhmä, johon sinut otetaan avosylin vastaan juuri sellaisena kuin olet!

Valmennus sisältää:

  • Monipuoliset treeniohjelmat omaan harjoitteluun joko salille tai kotona tehtäväksi
  • Ohjeistus terveelliseen ja harjoittelua sekä yleistä hyvinvointia tukevaan ruokavalioon
  • Liveluentoja ja kehonhuoltotunteja Facebookryhmässä
  • Valmentajan ja ryhmän tuki suljetussa Facebook/Whatsapp- ryhmässä
  • Yhteinen treenipäivä muiden FightClub -ryhmien kanssa.
  • Hinta 89€/ 4 viikkoa
  • Kurssi on jatkuva 30 päivän irtisanomisajalla
  • Fight Club 1: keskiviikkoisin klo 18:10-19:10 (1 vapaa paikka)
  • Fight Club 2: keskiviikkoisin klo 19:15-20:15 (3 vapaata paikkaa)​​​​​​​
  • Seuraavan valmennuksen startti on jo keskiviikkona 1.9.2021.


Ilmoittaudu nopeasti mukaan uudelle jaksolle sähköpostitse info@sipoonsyke.fi tai ostamalla valmennus suoraan verkosta. Ilmoittautuminen on sitova!


Lue alta lisää asiakaspalautteita kyseisestä valmennuksesta ja ilmoittaudu nopeasti mukaan:

"Fight club- ryhmässä itsensä ylittäminen on läsnä jokaisissa treeneissä. Viikottain vaihtuvat monipuoliset treenit tukee kehittymistä ja motivoi aina kokeilemaan vielä kovempaa. Viikon kohokohta!"

"Olet huippu valmentaja ja ihmisenä todella lämmin ja viisas. Sun luennoilla käsitellään aina tosi tärkeitä aiheita ja toivonkin suuresti, että kaikki kenelle puhut ottaisivat neuvoista vaarin ja kuuntelisivat niitä asioita herkällä korvalla. Haluat ihmisille hyvää aidosti ja sydämellisesti. Kiitos kun oot!”

”Fight club on ryhmä missä joka viikko pääsee ylittämään itteensä. Treenit ovat monipuolisia ja meillä on aina hauskaa. Annan energia tarttuu ja tsemppaa loppuun asti”

”Fight clubin myötä on kadonnut ajatus ettenkö pystyisi johonkin. Pystyn mihin vaan! Ja se on täysin kokonaisvaltaisen valmennuksen ansiota. Tähän pienryhmään lähteminen on ollut ehdottomasti parasta mitä olen itselleni tehnyt.”

”Kiitos siitä että sait innostumaan lajista, - löysin sun ansiosta uudelleen intohimon urheiluun. Paljon olen vuosien aikana nähnyt erilaisia valmentajia, mutta kaikista sä olet ehdottomasti ymmärryksen tasosi ja empatiakykysi ansiosta kiistaton ykkönen. Onpa ihanaa että me kaikki tässä porukassa ollaan löydetty sut, - olemme onnekkaita”

Voit ilmoittautua ostamalla koko valmennuksen suoraan verkkokaupasta!


Lapsille suunnatut tanssiryhmät alkaa taas - Kids Dance

UUSI AJANKOHTA! ALKAA 21.9.2021. Tutut hittibiisit tahdittavat tuntia ja pistää lapset tanssimaan kotonakin. Sopii mainiosti myös vasta-alkajille.

Lue lisää


Asiakastarinat ja kokemukset

Tutustu Sipoon Sykkeen asiakkaiden kokemuksiin.

Lue lisää