Golden Years | Sipoon Syke

Golden Years kurssilla keskitytään ikääntyneiden toimintakyvyn parantamiseen

Tule mukaan tähän matalan kynnyksen liikuntaryhmään. Viikottaisissa treeneissä teemme niin voima, liikkuvuus kuin tasapainoharjoituksia, jokaisella sopivalla tasolla.

Oletko juuri päässyt eläkkeelle ja nyt voisi viimein olla aikaa harrastuksille? Huomaatko, että voimatasosi ovat heikentyneet, eikä tasapainokaan ole enää entisensä? Pitäisikö yläselkää vahvistaa, mutta samalla myös jalkojen lihaksistoa.


Tule mukaan tähän matalan kynnyksen valmennukseen. Viikottaisissa treeneissä kehitämme tasapainoa, voimaa, -sekä liikkuvuutta, jokaiselle sopivalla tasolla.


6 viikon mittaisessa valmennuksesta saat kohenevan kunnon lisäksi myös liikunnan iloa ja samanhenkistä seuraa!

Valmennus sisältää:

  • Viikoittaiset vaihtuvat treenit
  • Valmentajan ja ryhmän tuen suljetussa Facebook/WhatsApp -ryhmässä.
  • Valmennuksen kesto 6 viikkoa
  • Hinta 59€ / 6 viikkoa
  • Torstaisin 11:15-12:15
  • Seuraavat aloitukset: ​​​​​​​​​​​​​​6.10.2022, 17.11.2022


Ryhmän valmentajana toimii Minttu Sainio ja Anna Räisänen. Ilmoittaudu mukaan heti alla olevan lomakkeen kautta! Ilmoittautuminen on sitova.


Uusi alku pienryhmävalmennus

On aika unohtaa kaikki epäonnistumiset ja laihdutuskuurit ja antaa itselle mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä. Valmentajan ja ryhmän tuella edetään askel askeleelta kohti pysyvää muutosta. Sinä ansaitset voida hyvin omassa kehossasi. Jos et tunne niin tällä hetkellä, on tämä valmennus sinua varten.

Lue lisää


Kuntosalikurssi 14-17 vuotiaille

Löytyykö teiltä kotona teini, joka etsii itselleen uutta harrastusta vai onko hän jo kenties aloittanut kuntosaliharrastuksen, mutta ei vielä ole varma, tekeekö hän liikkeet turvallisesti ja oikein? Mikäli kiinnostusta löytyy, järjestämme nuorille 14-17 vuotiaille kuntosalikurssin syksyllä 2022.

Lue lisää