Ryhmäliikunnan toimintaohjeet | Sipoon Syke

Ryhmäliikunnan toimintaohjeet

Tutustu tästä ryhmäliikunnan toimintaohjeisiin.

– Voidaksesi varata varausjärjestelmästä paikan tunnille, tulee sinun ensin luoda itsellesi käyttäjätunnus (vain jäsenet ja sarjakorttilaiset voivat luoda käyttäjätunnukset – uusi käyttäjä/unohtunut salasana)
– Tunnit ovat toistaiseksi varattavissa 14 päivää etukäteen.
– Varattu paikka tulee lunastaa viimeistään 10 min ennen tunnin alkua, tämän jälkeen paikka vapautuu järjestelmässä.
– Varausjärjestelmän kautta vain osa (80%) paikoista ovat varattavissa ja muut (20%) vain kosketusnäytöltä asiakaspalvelutiskiltä aikaisintaan 3 tuntia ennen tunnin alkua.
– Varatun tunnin voi itse perua omien varauksien kautta, tämä tulee tehdä viimeistään 3 tuntia ennen kyseisen tunnin alkua. Peruutukset ei onnistu sähköpostitse!
– Saapumatta jätetyistä varauksista tulee merkintä ja jos merkintöjä on yli 3 kpl kuukauden aikana varausoikeus evätään. Uudelleen aktivoimiseksi ota yhteys asiakaspalveluun.

Jono/varasija

Ilmoittaudu jonosijalle – Ilmoitus vapautuneesta paikasta tulee sähköpostiin (muista tarkistaa myös roskapostikansio). Muista perua jonosi mikäli sinulle tulee este jotta jonopaikka ei turhaan vapaudu sinulle. Peruutus tehtävä vähintään 4 tuntia ennen tunnin alkua.
Jonojärjestelmä sulkeutuu kun tunnin alkuun on alle 4 tuntia. Tämän jälkeen mahdolliset peruutukset eivät jaeta jonosijan mukaan vaan vapautuvat varausjärjestelmään. Mikäli et ole saanut jonopaikkaa voit tämän jälkeen varata paikan normaalisti varausjärjestelmän kautta.

Huomatkaa kuitenkin että nettivarauspaikat ovat vain 80% tunnin paikoista. Voit siis ilmoittautua myös paikan päällä!


Paljon toivottu Spinning-Maraton on täällä!

Ensi viikon lauantaina, 19.10, Riku pistää jalat tutisemaan. Polje yksi, kaksi tai kolme matkaa. Matka alkaa klo 10:45 pienellä infopläjäyksellä.

Lue lisää

Syksyn 2019 ryhmäliikunta-aikataulu on julkaistu

Syksy on täällä ja sehän tarkoittaa ryhmäliikuntatuntien osalta hiukan muutoksia. Katso myös syksyn uutuus tunnit.

Lue lisää