Easymixer kannettava tehosekoitin | Sipoon Syke

Easymixer - Kiireisen Arjen Pelastaja

Kannettava ja johdoton tehosekoitin kulkee mukanasi minne tahansa menetkin

Tutustu Easymixeriin

EasyMixer syntyi visiosta päästä irti ärsyttävistä johdoista ja tuoda kaikkien ulottuville pieni ja kannettava tehosekoitin! Tämän tehokkaan ja jäätä murskaavan tehosekoittimen avulla voit tehdä raikkaita smoothieita, palautusjuomia tai vauvanruokia missä vain! Valikoimastamme löytyy 7 eri värivaihtoehtoa.

HELPPO JA TURVALLINEN

Lataa EasyMixer helposti ja kätevästi usb-portin kautta noin 3 tuntia ennen ensimmäistä käyttökertaa. Lisää haluamasi ainekset, käynnistä ja nauti maukkaasta lopputuloksesta 60 sekunnissa. EasyMixerin turvallisuusominaisuudet estävät ylikuumentumisen, sekä pysäyttävät tarvittaessa terät pyörimästä, jos ainesosat ovat huonosti aseteltu.

KÄTEVÄ, KEVYT JA HIENO

Ei enää ärsyttäviä johtoja! Minne tahansa menetkin, sporttinen ja kevyt EasyMixer mahtuu aina mukaan. Laita tehosekoitin salikassiin, käsilaukkuun tai hoitolaukkuun ja sinulla on aina mahdollisuus valita terveellinen ja nopea välipala. Tämän lisäksi EasyMixer on äärettömän helppo puhdistaa. Lisää vain vettä, tilkka tiskiainetta, sekoita 10 sek ja huuhtele.

PIENI, MUTTA TEHOKAS

EasyMixer-tehosekoittimella pystyt yhdellä latauksella sekoittamaan 10-12 annosta. Tehosekoitin on tehty korkealaatuisesta BPA-vapaasta materiaalista ja kestävä 6-sivuinen terä ruostumattomasta teräksestä. 2000mAh akku ja tehokas 3.6V moottori tekee blenderistä pienen tehopakkauksen. Langaton tehosekoitin on kooltaan 23,5x8x8cm ja tilavuudeltaan 380ml - eli juuri sopivan kokoinen!


Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä kaikkea voin tehdä EasyMixerillä?

EasyMixer-tehosekoitin on todella monipuolinen ja kätevä! Tee itsellesi herkullinen ja ravitseva smoothie treenin jälkeen, soseuta vauvan ruoat tai miksaa jäinen drinkki! Sky is the limit!

Voinko murskata jäitä EasyMixerillä?

Kyllä voit. Optimaalisen tehon saamiseksi suosittelemme, että käännät EasyMixerin ensin ylösalaisin, käynnistät ja käännät tämän jälkeen takaisin. Anna tehosekoittimen olla päällä noin 60 sekuntia.

Onko EasyMixer turvallinen?

Kyllä on. EasyMixer tehosekoitin on suunniteltu niin, että terät eivät ala pyöriä, mikäli säiliö ei ole kytkettynä laitteeseen.

Miten pesen EasyMixerini?

Laita EasyMixeriin desilitra vettä ja tarvittaessa tilkka tiskiainetta. Sulje kansi, käynnistä ja anna tehosekoittimen olla päällä noin 20 sek. Tyhjennä säiliö ja huuhtele. Huolehdi, ettei usb-porttiin mene vettä. Säännöllisin väliajoin kannattaa tehdä perusteellisempi puhdistus, eli irrottaa kaikki osat toisistaan ja pestä osat pakkauksen mukana tulevalla harjalla.

Mitkä ovat teidän toimitusajat?

Toimitusaika on 2-4 arkipäivää kaikkialle Suomeen.

Miten pitkä on laitteen takuu?

Annamme yhden (1) vuoden takuun laitteelle. Akku ei kuulu takuun piiriin.

Mitkä maksutavat käyvät teidän verkkokaupassa?

Tällä hetkellä voit maksaa verkkomaksulla


Mikäli sinulla on kysyttävää...