Käynnistyvät pienryhmävalmennukset | Sipoon Syke

Käynnistyvät pienryhmävalmennukset

Vielä ehdit ilmoittautaua mukaan alkaviin pienryhmävalmennuksiin. Löydä itsellesi sopiva valmennus ja vie harjoittelu uudelle tasolle.

Tutustu sinulle sopivaan valmennukseen alta ja varaa paikka valmennukseen helposti verkkokaupastamme!

Pattia Ikä Kaikki -pienryhmävalmennus

Maksimivoiman ja kuntokehonrakennuksen pienryhmävalmennus alkaen la 21.10.2023

Lue lisää

Golffarin fysiikka ja svingivalmennus talvikaudelle

Talvikauden fysiikkavalmennus saa jatkoa. Uusien ryhmien aloitusajankohta on 7.11.2023 / 16.1.2024 ja 27.2.2024. Lue lisää alkavasta ryhmästä ja varaa paikkasi heti.

​​​​​​​Tämä valmennus on talviharjoittelukauden paras valinta! Valmennus sisältää sekä Fysiikkavalmentaja Markus Kolisen ryhmätreenejä Sipoon Sykkeellä, että kuntosali- ja kotitreeniohjelmia talvikaudelle. Tämän lisäksi Golf Pro Ben Sundelinin lyöntivalmennusta Planmecalla, Vuosaaressa.

Lue lisää

Itsepuolustuskurssi saa jatkoa

Kartoitimme aikaisemmin kiinnostusta osallistua 8 viikkoa kestävälle itsepuolustuskurssille, jonka ohjaajana toimii Janne Korhonen. Suosio oli huikea edelliskerralla ja kurssi oli niin suosittu että toivoitte sille jatkoa. Nyt pääsee ilmoittautumaan seuraavalle startille.

Lue lisää

Golden Years jatkuu taas kesätauon jälkeen

Golden Years jäsenyydellä haluamme kannustaa monipuoliseen liikuntaan. Tärkeimpiä tavoitteita ikääntyneiden liikunnassa on parantaa lihasvoimaa, ylläpitää nivelten liikkuvuutta sekä luiden lujuutta.

Lue lisää

Vahva ja Liikkuva Keho -pienryhmävalmennus

Valmennus sinulle, joka omaat jo hiukan harjoittelutaustaa, mutta olet huomannut kehossa kolottavan ja joidenkin liikkeiden tuntuvan epämiellyttäviltä. Ristiselkää ehkä vähän jomottaa ja polvia aristaa. Olkapäätä särkee - yölläkin. Valmennukseen osallistuvalla saa olla pieniä vaivoja, joita sitten yritämme yhdessä parantaa.

Lue lisää