Nivelrikkojumppa | Sipoon Syke

Uusi pienryhmävalmennus - Nivelrikkojumppa

Uutuuspienryhmä Nivelrikkojumppa alkaa syyskuussa tiistaina 17.9.2024


Nivelrikkojumppa on suunniteltu asiakkaille joilla on nivelrikkoa polvissa tai lonkissa. Ryhmä soveltuu myös leikkauksen ja sen jälkeisen alkukuntouksen läpikäyneille henkilöille. Jumpassa jokainen ryhmäläinen suorittaa liikkeet omien kykyjensä mukaan. Ryhmän tavoitteena on liikelaajuuksien kasvattaminen ja lihastasapainon palauttaminen. Valmennuskerrat pidetään ryhmän kesken omassa tilassa.


Nivelrikko voi rajoittaa liikkumista ja aiheuttaa kipua, mutta säännöllinen liikunta voi auttaa lievittämään oireita ja parantamaan elämänlaatua. Olemme suunnitelleet erityisesti nivelrikosta kärsiville sopivan jumppatunnin, joka on turvallinen, tehokas ja helposti omaksuttava.

Miksi osallistua?

  • ⁠Asiantunteva ohjaus: Tunnit ohjaa koulutettu ammattilainen, jolla on vankka kokemus nivelrikosta ja sen vaikutuksista liikuntaan.
  • Räätälöidyt liikkeet: Harjoitukset on suunniteltu lievittämään nivelkipua, parantamaan liikkuvuutta ja vahvistamaan lihaksia.
  • Rauhallinen ilmapiiri: Tunti etenee rauhallisesti, omassa tahdissa. Voit osallistua omien voimiesi mukaan.
  • Vertaistuki: Tapaa muita samanlaisessa tilanteessa olevia ja jaa kokemuksia.


Nivelrikkojumppa on Sipoon Sykkeellä tiistaisin klo 16.05-17.05, ti 17.9 alkaen. Valmennuksen kesto on 3kk (17.12.2024 asti). Hinta valmennukselle on 149€/kk. Maksutapoina valmennukselle käyvät joko lasku tai E-passi, Smartum- ja Edenred liikuntaetu.


Valmentajana nivelrikkojumpassa toimii Markus Kolinen. Markus Kolinen on 63-vuotias Auktorisoitu Personal Trainer, Ravintovalmentaja sekä Padel/Sulkapallovalmentaja. Markus on valmentanut urheilijoita, kuntoilijoita ja liikuntaa harrastamattomia asiakkaita yli 35 vuotta.


Markuksella itsellä todettiin molemmissa polvissa leikkaushoitoa vaativa kuluma noin vuosi sitten ja lisäksi oikeassa jalassa todettiin Bakerin kysta. Tällä hetkellä Markus käy itse edelleen kaksi kertaa viikossa kuntosalilla ja pelaa mailapelejä säännöllisesti. Koska Markus on pystynyt jatkamaan liikuntaa ilman rajoitteitta on mahdollinen leikkaus siirtynyt johonkin tulevaisuuteen. Näin Markuksella itsellään on myös omakohtaista kokemusta asiasta. Markus on myös valmentanut asiakkaita, joilla on polven/lonkan nivelrikko ja asiakkaita jotka ovat käyneet leikkauksessa ja läpikäyneet alkukuntouksen.


Ilmoittaudu mukaan nivelrikkojumppaan alla olevan lomakkeen kautta. Jos haluat lisätietoa, voit myös olla Markukseen yhteydessä 040 733 9500.


Ryhmään mahtuu 8 henkilöä, joten jos olet kiinnostunut ryhmästä, toimi nopeasti! Älä anna nivelrikon hidastaa sinua! Ilmoittaudu nyt ja aloita matka kohti liikkuvampaa ja kivuttomampaa arkea.