Ryhmäliikunnan toimintaohjeet | Sipoon Syke

Varaa ja vahvista osallistumisesi ryhmäliikuntatunneille varausjärjestelmän kautta

Mikäli olet ensimmäistä kertaa ilmoittautumassa Sipoon Sykkeen ryhmäliikuntatunneille luethan ensin ohjeet alta.

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen tapahtuu helpoiten meidän mobiilisovelluksen kautta.

ENNEN KUIN ALOITAT TARKISTATHAN NÄMÄ ASIAT

 • Aloita lataamalla Syke Liikuntakeskukset mobiilisovellus.
 • Rekisteröidy käyttäjäksi
 • Tarkista että rekisteröityessä käytät samaa sähköpostiosoitetta jonka olet meille liittyessäsi antanut. Mikäli rekisteröidyt toiselle sähköpostiosoitteella järjestelmä ei osaa yhdistää voimassa olevaa jäsenyyttäsi tähän käyttäjätunnukseen. Jos olet epävarma mitä sähköpostiosoitetta olet meille antanut ole yhteydessä asiakaspalveluumme.
 • Varmista myös että käytössäsi on aina uusin päivitys sovelluksesta. Mikäli sovellus pyytää päivittämistä on tämä toimivuuden kannalta erittäin tärkeää.


Sovellus on ladattavissa Google Play kaupassa sekä App Storessa.

SOVELLUKSESSA NAVIGOINTI

 • Sovelluksen alareunasta löytyy painike "Jumpat" josta pääsee ryhmäliikuntakalenteriin ja sitä kautta ilmoittaudutaan myös ryhmäliikuntatunneille. Lisäksi valikosta löytyy painike "Salikortti", "Tänään", "Omat tiedot" ja "Avaa tuki".
 • "Sali-kortti" painike on sovelluksen etusivu. Etusivun kautta pääset suoraan meidän verkkokauppaan ja voit myös kätevästi avata Sipoon Sykkeen oven kun olet tulossa treenaamaan. Jotta tämä toiminto voi toimia tulee sinun sallia sijaintiedot puhelimessasi ja lisäksi sinun tulee olla ulko-ovella kun yrität avata, muuten ovi ei aukea. Kulkurannekkeet toimii kuitenkin samalla tavalla kuten tähänkin asti.
 • "Tänään" painikkeen alta löydät muun muassa ajankohtaisia artikkeleita tapahtumista sekä jäseneduista jotka on toteutettu yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Näitä kannattaa seurata.

RYHMÄLIIKUNTAAN ILMOITTAUTUMINEN

 • Ryhmäliikuntatunnit ovat varattavissa varauskalenterista 14 päivää etukäteen vaikkakin vain 7 päivää näkyy oletuksena. Päivää voi siis erikseen hakea kun painaa kalenteri-kuvaketta jolloin sovellus antaa sinun valita päivämäärän. Omat-osiosta voit tarkistaa kaikki voimassa olevat varaukset.
 • Ilmoittautuminen ei vielä ole sitova varaus vaan varaus tulee vielä erikseen vahvistaa. Muista vahvistaa varauksesi viimeistään 4 tuntia ennen kyseisen tunnin alkua.
 • Vahvistamattomat varaukset poistetaan automaattisesti varausjärjestelmästä kun tapahtuman alkuun on alle 4 tuntia (240min). Mikäli varaus on poistettu voit kuitenkin ilmoittautua uudestaan kyseiselle tunnille ja täten vahvistaa osallistumisesi vaikka tunnin alkuun olisikin alle 4 tuntia.
 • Vahvistettua varausta ei voi itse perua sovelluksen kautta. Äkillisen sairastumisen tai muun ylitsepääsemättömän esteen sattuessa kohdalle ilmoitathan esteestä meille mahdollisimman pian osoitteeseen info@sipoonsyke.fi jolloin voidaan yrittää saada paikka täytettyä vielä ennen tapahtuman alkua.
 • Peruuttamattomista ja tai/vahvistamattomista varauksista tulee jatkossa merkintä ja jos merkintöjä on yli 3 viimeisen neljän viikon sisällä varausoikeutesi evätään. Ohjaajat kirjaa ylös ketkä ovat olleet läsnä tunneilla. Varausoikeus palautuu 2 viikon jälkeen automaattisesti. Varausoikeuden uudelleen aktivoiminen ennen määräaikaa sanktiomaksua vastaan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • Ilmoittaudu jonosijalle. Kun kaikki paikat tietylle tunnille ovat varattuja voit ilmoittautua jonosijalle. Kun paikka vapautuu saat siitä automaattisen viestin sähköpostiisi (tarkistathan myös roskapostikansion). Varmistaaksesi paikkasi tunnille täytyy sinun vielä vahvistaa paikkavarauksesi vastaanotetuksi. Näin varmistut siitä että paikkaasi ei anneta seuraavalle. Peruutuksia tunneille tulee lähes yhtä paljon kuin tunnille mahtuu osallistujia joten ei kannata huolestua vaikka olisit jonosijalla 10.
 • Muista myös perua jonosijasi mikäli suunnitelmiisi tuleekin muutoksia etkä ole aikeissa osallistua kyseiselle tunnille. Näin varmistetaan että kaikki halukkaat mahtuvat tunneille mukaan.
 • Kun tunnin alkuun on alle 4 tuntia poistuu vahvistamattomat varaukset ja samalla myös jonosijat. Tämä näkyy siinä kohtaa varausjärjestelmässä kun tunnille on ollut täyttä ja hetkeä myöhemmin jäljellä enää 4 varausta.


VARAUSJÄRJESTELMÄN ERI VÄRIT JA NIIDEN MERKITYS

 • Tapahtuman taustaväri on valkoinen = Sinulla ei ole varausta kyseiselle tunnille
 • Tapahtuman taustaväri on vihreä = Olet ilmoittautunut tapahtumaan mutta ilmoittautuminen ei ole vahvistettu
 • Tapahtuman taustaväri on tumman vihreä = Sinulla on vahvistettu varaus kyseiselle tunnille
 • Tapahtuman taustaväri on punainen = Tunnin paikat ovat täynnä mutta voit ilmoittautua jonoon jonka jälkeen tapahtuman taustaväri muuttuu siniseksi
 • Tapahtuman taustaväri on sininen = Olet jonosijalla tunnillePowerClub Summer

PowerClubin kesätreenit alkaa taas! Hikisiä, monipuolisia, tehokkaita treenejä. Treenataan sekä ulkona että sisällä.

Lue lisää


Kesähaaste 2024 on nyt käynnissä!

Treenaa kesällä vähintään kerran viikossa, eli 13 kertaa 3.6.-1.9.2024 välisenä aikana, ja merkkaa treenisi kuntosalin seinällä olevaan taulukkoon, niin olet mukana arvonnassa, jossa pääpalkintona on staycation Lapland Hotels Bulevardilla!

Lue lisää