Mikä ihmeen InBody770-mittaus? | Sipoon Syke

Mikä ihmeen InBody770-mittaus?

Ossi Nikula, Easyway Finland Oy:stä suorittaa keskuksessamme InBody770-kehonkoostumusmittauksia neljä kertaa vuodessa. Mutta mikä tämä InBody-mittauslaite oikein on?

InBody770 on tarkka kehon koostumusta mittaava järjestelmä. Mittaus perustuu bioimpedanssiin. Hieman yksinkertaistettuna, laite mittaa aikaa jonka tietty sähkötaajuus viettää tietyllä reitillä asiakkaan kehossa. Mittauksessa käytämme useita taajuuksia sekä varioimme kaikki reittivaihtoehdot useaan otteeseen.

Mittaus määrittelee mm asiakkaan lihasmassan, erittelee lihaksiston (jalat, keskivartalo, kädet), mittaa sisäelinten ympärille kertyvän viskeraalisen rasvan, rasvaprosentin, luumassan sekä nesteet.

– Kehonkoostumusmittareita on tutkittu mm suomalaisisssa yliopistotutkimuksissa. Toistettavuuden tarkkuuteen liittyvä virhemarginaali on näissä tutkimuksissa määritelty InBody770-mittarin osalta alle yhteen prosenttiin. Eli kyseessä on varsin tarkka ja toimiva työkalu asiakkaan tuloskehityksen seurannassa, sanoo Ossi.

Valmistautumisohjeena olemme käyttäneet viime vuodet mahdollisimman helposti vakioitavaa mallia. Eli ei tarvitse tehdä mitään erikoista. Raskasta ateriointia voisi välttää reilun tunnin ennen testiin osallistumista. Raskas liikunta mielellään vasta mittauksen jälkeen.

Yrityksestä​​​​​​​

Easyway Finland Oy tuottaa InBody-770-mittauksia koko maan kattavasti! InBody-770 on markkinoiden uusin sekä tarkin InBody-mittausjärjestelmä.

Ossi Nikula on perustanut Easyway Finland Oy:n 13 vuotta sitten, elänyt ja hengittänyt asiakkaiden tuloskehitystä koko maan kattavasta ja suorittanut jo pitkälti yli 100 000 kartoitusta.

Asiantuntijoidemme tehtäviin kuuluu laadukkaan testauksen lisäksi asiakkaiden erityistarpeiden tunnistaminen sekä jatkotoimenpiteiden suosittelu.

– Pidän kovasti työstäni, autan ja konsultoin asiakasta. Sykkeellä viihdyn hyvin niin työn kuin vapaa-ajan treenienkin puolesta aina kun se suinkin vain on kiireiseen työviikkoon sovitettavissa! Nähdään mittarilla!


Asiakaspalvelu ja lapsiparkki palvelee jälleen normaalisti

Iloksemme voimme kertoa että asiakaspalvelumme palvelee teitä taas normaalisti kesäkuusta lähtien. Mikäli asiakaspalvelumme aukioloajat eivät sovi juuri sinun aikatauluihin niin ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan aika erikseen.

Lue lisää

InBody770-mittauksia Sipoon Sykkeessä!

Seuraava mittaustapahtuma pidetään jo 12.6.2020 kello 15:00-19:00 ja uudestaan syksyllä 17.9.2020 kello 10:00 alkaen! Merkitse päivämäärät kalenteriin ylös ja tule mittaukseen!

Lue lisää