Ryhmäliikunnan toimintaohjeet | Sipoon Syke

Ohjeita ryhmäliikuntaan ilmoittautumiseen

Mikäli olet ensimmäistä kertaa ilmoittautumassa Sipoon Sykkeen ryhmäliikuntatunneille luethan ensin ohjeet alta.

ENNEN KUIN ALOITAT TARKISTATHAN NÄMÄ ASIAT

 • Aloita lataamalla Sipoon Syke mobiilisovellus.
 • Rekisteröidy käyttäjäksi
 • Tarkista että rekisteröityessä käytät samaa sähköpostiosoitetta jonka olet meille liittyessäsi antanut. Mikäli rekisteröidyt toiselle sähköpostiosoitteella järjestelmä ei osaa yhdistää voimassa olevaa jäsenyyttäsi tähän käyttäjätunnukseen. Jos olet epävarma mitä sähköpostiosoitetta olet meille antanut ole yhteydessä asiakaspalveluumme.
 • Varmista myös että käytössäsi on aina uusin päivitys sovelluksesta. Mikäli sovellus pyytää päivittämistä on tämä toimivuuden kannalta erittäin tärkeää.


Sovellus on ladattavissa Google Play kaupassa sekä App Storessa.

SOVELLUKSESSA NAVIGOINTI

 • Sovelluksen alareunasta löytyy painike "Jumpat" josta pääsee ryhmäliikuntakalenteriin ja sitä kautta ilmoittaudutaan myös ryhmäliikuntatunneille. Lisäksi valikosta löytyy painike "Salikortti", "Tänään", "Omat tiedot" ja "Avaa tuki".
 • "Sali-kortti" painike on sovelluksen etusivu. Etusivun kautta pääset suoraan meidän verkkokauppaan ja voit myös kätevästi avata Sipoon Sykkeen oven kun olet tulossa treenaamaan. Jotta tämä toiminto voi toimia tulee sinun sallia sijaintiedot puhelimessasi ja lisäksi sinun tulee olla ulko-ovella kun yrität avata, muuten ovi ei aukea. Kulkurannekkeet toimii kuitenkin samalla tavalla kuten tähänkin asti.
 • "Tänään" painikkeen alta löydät muun muassa ajankohtaisia artikkeleita tapahtumista sekä jäseneduista jotka on toteutettu yhteistyössä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Näitä kannattaa seurata.

RYHMÄLIIKUNTAAN ILMOITTAUTUMINEN

 • Ryhmäliikuntatunnit ovat varattavissa varauskalenterista 14 päivää etukäteen vaikkakin vain 7 päivää näkyy oletuksena. Päivää voi siis erikseen hakea kun painaa kalenteri-kuvaketta jolloin sovellus antaa sinun valita päivämäärän. Omat-osiosta voit tarkistaa kaikki voimassa olevat varaukset.
 • Ilmoittautuminen ei vielä ole sitova varaus vaan varaus tulee vielä erikseen vahvistaa. Muista vahvistaa varauksesi viimeistään 4 tuntia ennen tapahtuman alkua.
 • Vahvistamattomat varaukset poistetaan automaattisesti varausjärjestelmästä kun tapahtuman alkuun on alle 4 tuntia. Mikäli varaus on peruttu voit kuitenkin ilmoittautua uudestaan kyseiselle tunnille ja vahvistaa osallistumisesi vaikka tunnin alkuun olisikin alle 4 tuntia.
 • Vahvistettua varausta ei voi itse perua sovelluksen kautta. Äkillisen sairastumisen tai muun ylitsepääsemättömän esteen sattuessa kohdalle ilmoitathan esteestä meille mahdollisimman pian osoitteeseen info@sipoonsyke.fi jolloin voidaan yrittää saada paikka täytettyä vielä ennen tapahtuman alkua.
 • Saapumatta jätetyistä vahvistetuista varauksista tulee merkintä ja jos merkintöjä on yli kolme yhden kuukauden aikana varausoikeutesi evätään. Ohjaajat kirjaa ylös ketkä ovat olleet läsnä tunneilla. Varausoikeuden uudelleen aktivoimiseksi ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • Ilmoittaudu jonosijalle. Kun kaikki paikat tietylle tunnille ovat varattuja voit ilmoittautua jonosijalle. Kun paikka vapautuu saat siitä automaattisen viestin sähköpostiisi (tarkistathan myös roskapostikansion). Varmistaaksesi paikkasi tunnille täytyy sinun vielä vahvistaa paikkavarauksesi vastaanotetuksi. Näin varmistut siitä että paikkaasi ei anneta seuraavalle. Peruutuksia tunneille tulee lähes yhtä paljon kuin tunnille mahtuu osallistujia joten ei kannata huolestua vaikka olisit jonosijalla 10.
 • Muista myös perua jonosijasi mikäli suunnitelmiisi tuleekin muutoksia etkä ole aikeissa osallistua kyseiselle tunnille. Näin varmistetaan että kaikki halukkaat mahtuvat tunneille mukaan.
 • Jonopaikkoja harvoin perutaan ja tämä näkyy valitettavan usein tunneilla. Jono ei liiku kun jonopaikan on saanut henkilö joka ei ole aikeissa tulla tunnille mutta ei myöskään ole perunut jonopaikkaansa. Tästä syystä päivitämme nyt 28.5.2021 alkaen hiukan sääntöjä tämän osalta. Jonopaikka tulee VAHVISTAA viimeistään 1,5h ennen tunnin alkua. Kun tunnin alkuun on alle 1,5h poistamme kaikki sillä hetkellä olevat vahvistamattomat varaukset sekä jonossa olijat. Mikäli kyseiselle tunnille jää tämän jälkeen vapaita paikkoja voi paikan varata normaalisti varausjärjestelmästä.


VARAUSJÄRJESTELMÄN ERI VÄRIT JA NIIDEN MERKITYS

 • Tapahtuman taustaväri on valkoinen = Sinulla ei ole varausta kyseiselle tunnille
 • Tapahtuman taustaväri on vihreä = Olet ilmoittautunut tapahtumaan mutta ilmoittautuminen ei ole vahvistettu
 • Tapahtuman taustaväri on tumman vihreä = Sinulla on vahvistettu varaus kyseiselle tunnille
 • Tapahtuman taustaväri on punainen = Tunnin paikat ovat täynnä mutta voit ilmoittautua jonoon jonka jälkeen tapahtuman taustaväri muuttuu valkoiseksi


Tervetuloa kuvauksiin lauantaina 12.02 klo 12.30

Iloinen ja reipas porukka osallistui viime vuonna heinäkuussa kuvauksiin ja toi sipoolaisia iloisia kasvoja enemmän esille. Nyt etsimme uutta porukkaa helmikuussa järjestettäviin kuvauksiin.

Lue lisää


Sulkutila jatkuu AVI:n määräyksestä 24.1.2022 asti

Kovasti elimme siinä toivossa että sulkutila kestäisi vain sen kaksi viikkoa. Mutta osattiin kyllä ennakoida sulkutilan jatkuvan. Näin ollen kuntosalimme pysyy suljettuna 24.1.2022 asti.

Lue lisää