Tämän vuoden kesäskaba kulkee nimellä Treenihaaste | Sipoon Syke

Tule mukaan Treenihaasteeseen

Ota loppukiri Sipoon Sykkeen Treenihaasteessa ja treenaa 40 kertaa heinäkuun loppuun mennessä!

​​​​​​​Huhtikuussa alkoi Sipoon Sykkeen "Treenihaaste". Tavoitteena on kannustaa ja motivoida ihmisiä liikkumaan myös kotona, ulkona ja kesällä. Osallistumalla Treenihaasteeseen voit voittaa 400€ treenilahjakortin! Voit edelleen ilmoittautua mukaan Treenihaasteeseen täältä:

Kilpailuaika 1.4.-31.7.2020. Osallistuaksesi haasteeseen sinun tulee ilmoittautua kisaajaksi ja sinulla tulee olla voimassa oleva jäsenyys ainakin 1.8.2020 asti.


Mikä ihmeen Treenihaaste?


Kyseessä on uudistettu versio meidän aiemmasta kesäskabasta. Mikäli joku vielä muistaa niin osallistujat saivat kirjoittaa nimensä liitutaululle ja laittaa aina ruksin seinälle kun oli käynyt treenaamassa.


Tällä kertaa kilpailuaika alkoi jo huhtikuussa, eli 1.4.2020 ja päättyy 31.7.2020. Tavoitteena on että treenaat vähintään 40 kertaa heinäkuun loppuun mennessä. Kaikkien haasteen suorittaneiden kesken arvotaan 400€ treenilahjakortti.

Päivitimme Treenihaasteen sääntöjä:

  • Treenaa 40 krt heinäkuun loppuun mennessä ja voit voittaa 400€ treenilahjakortin
  • Kilpailuaika 1.4.-31.7.2020
  • Nyt voit laskea myös kotona ja ulkona tehdyt treenit mukaan haasteeseen!
  • Merkkaathan kotona ja ulkona tehdyt treenit oheisen painikkeen kautta. Kuntosalilla tehdyt treenit merkataan tuttuun tapaan liikuntakeskuksen seinältä löytyvälle liitutaululle.
  • Ilmoittaudu mukaan haasteeseen ja rekisteröi treenikerrat alla olevan lomakkeen kautta. Voit ilmoittautua mukaan milloin vain ja treenikertojen laskeminen alkaa ensimmäisestä rekisteröidystä treenistä. Kannattaa siis aloittaa ajoissa ;)
  • Osallistuaksesi haasteeseen sinulla täytyy olla voimassaoleva jäsenyys 1.8.2020.