Päivitys sopimusehtoihin | Sipoon Syke

Nyt on aika kiittää ​​​​​​​sinua!

Lue syksyn päivityksistä ja miten ne vaikuttavat sinuun

Maksimi-Sykeläisenä saat entistä enemmän samalla hinnalla

Haluamme kovasti kiittää sinua, koska olet ollut mukana matkassamme. Arvostamme valtavasti, että olet pysynyt jäsenenämme Covid-19 aiheuttaman myllerryksen keskellä ja kiitokseksi siitä, että olet pysynyt kanssamme ja jatkat yhteistä taivalta jatkossakin, teemme sinusta päivitetyn Maksimi-Syke jäsenen: tarjoamme sinulle 1.9. alkaen entistä enemmän palveluita samaan Maksimi-Syke hintaan 49,90 kuukaudessa.


Kaikille uusille Maksimi-Syke jäsenille 1.9.2020 alkaen hinta tulee olemaan 59,90€/kk, mutta sinulla se pysyy samana 49,90€/kk.


Mikäli olet harkinnut päivittämistä Sali-Sykkeestä Maksimi-Sykkeeseen, kannattaa se tehdä nyt. 1.9 lähtien hinta tulee olemaan 59,90€/kk. Vinkkaa tästä siis kaverillekin.


Päivitettynä Maksimi-Sykeläisenä käytössäsi ovat mm. seuraavat palvelut:

Lapsiparkki
Live Ryhmäliikunta
Treenikontin ryhmäliikunta kesäkaudella

Päivitys koskee automaattisesti vain Maksimi-Syke jäseniä. Mikäli olet Sali-Syke -jäsen, emme päivitä jäsenyyttäsi automaattisesti.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään

Uudet palvelut päivitetään 1.9. alkaen henkilökohtaiseen kulkuavaimeesi ja sovellukseesi, eli uudistus ei edellytä sinulta mitään. Päivitys on ainutkertainen, sillä päivitetty-Maksimi-Syke jäsenyys ei tule muille myyntiin, eikä sitä myönnetä kenellekään enää 31.8. jälkeen.

Edullinen
49,90 Maksimi-Sykkeen kuukausihinta koskee 1.9. alkaen kaikkia jäseniämme, joilla asiakassuhde on jatkunut elokuun loppuun saakka.

Kiitos vielä kerran. Olet meille tärkeä!


Sporttisin terveisin,

Sipoon Syke