Saliopastusta ja aloittelijan kuntosaliohjelma veloituksetta | Sipoon Syke

Saliopastusta ja aloittelijan kuntosaliohjelma veloituksetta

Synttäriviikon aikana tarjoamme kaikille uusille jäsenillemme kuntosaliohjelman veloituksetta. Harjoitusohjelma on suunniteltu henkilöille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta ja näin ollen ohjelma sopii hyvin aloittelijoille.

Synttäriviikon aikana tarjoamme kaikille uusille asiakkaillemme kuntosaliohjelman veloituksetta. Harjoitusohjelma on suunniteltu henkilöille joilla ei ole aikaisempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta ja näin ollen ohjelma sopii hyvin aloittelijoille.

Oletko jo meidän jäsen mutta et vielä tiedä miten sinun kannattaisi treenata kuntosalilla? Nappaa tästä itsellesi aloittelijan kuntosaliohjelma ja ota kuntosaliharjoittelu haltuun.

Jotta uuden harrastuksen aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa ja kynnys aloittaa mahdollisimman matala päätimme järjestää synttäriviikolla useampia saliopastuksia.
Varaa paikka saliopastukseen joko varausjärjestelmän kautta tai jos et ole jäsen täytä alla oleva lomake niin olemme yhteydessä. Yhteen ryhmään otetaan mukaan enintään 5 henkilöä.

Saliopastuksessa käydään läpi kuntosalilaitteet ja kuinka niitä käytetään. Katsotaan mistä vastuksia lisätään, miten esimerkiksi penkkiä säädetään ja mihin lihasryhmään laitetta käytetään.

Saliopastus ajat ovat varattavissa seuraavasti:
Ma 19.10 kello 17:30-17:45 & 18:00-18:15
Ke 21.10 kello 17:00-17:15 & 18:00-18:15
To 22.10 kello 17:30-17:45

VAIN JÄSENILLE! Ilmainen treeniohjelma!Ajankohtaista