Tiimipäivä Porvoossa 11.1.2025! | Sipoon Syke

Tiimipäivä Porvoossa 11.1.2025!

Haluamme kiittää teitä upeasta vuodesta 2024! Yhteistyö, tiimihenki ja onnistumiset ovat tehneet tästä vuodesta erityisen – ja nyt on aika suunnata katseet vuoteen 2025. Toivotamme inspiroivaa ja menestyksekästä uutta vuotta, jonka starttaamme yhdessä hauskalla tiimipäivällä!


​​​​​​​Kutsumme sinut mukaan Sykkeen tiimipäivään 11.1.2025 Porvooseen kiitoksena kuluneesta vuodesta 2024! Tiedossa on naurua, kisailua, verkostoitumista, hyvää ruokaa sekä rentoutumista – kaikkea, mitä täydellinen tiimipäivä voi tarjota.

Päivän ohjelma


​​​​​​​Kello 14.00 - Salkkuralli Porvoon vanhassa kaupungissa

Luvassa on huikea kisailu, jossa Sipoo ottaa mittaa Loviisasta! Tiimihenkeä, tehtävärasteja ja ripaus strategiaa idyllisessä miljöössä. Pue säänmukaiset varusteet ja varaudu vauhdikkaaseen meininkiin!

Saavuthan paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen. Osoite: Mannerheiminkatu 7A, 06100 Porvoo.


Kello 17.00 - Rentoutumista Ravintola Seireenissä

Salkkurallin jälkeen siirrymme Ravintola Seireeniin, jossa meitä odottavat:

• Lämmin sauna ja poreallas – täydellinen tapa rentoutua kisailun jälkeen.

• Maukas illallinen ja iloista yhdessäoloa illan pimetessä.

Otathan siis mukaan uikkarit ja muut tarvikkeet mikäli tulet mukaan saunomaan.

Menut

(Valitse illalliselle yksi seuraavista alla olevista vaihtoehdoista)

MENU 1 (MAA)

• Paahdettua valkosipuli-juustoleipää (L, G)

• Pariloitua broilerinfileetä, vuohenjuustoa, paholaisenhilloa, punaviinikastiketta ja lohkoperunat (VL, G)

• Vanilja crème brûlée


MENU 2 (MERI)

• Etanapannu: roquefort-juustolla ja valkosipulilla kuorrutettuja etanoita, paahdettua valkosipulileipää (VL)

• Paahdettua lohta, sienikastiketta ja pottuvoita (L, G)

• Talon juustokakkua, tuoreita marjoja ja mansikkamelba


MENU 3 (HEAVY)

• Grillattua halloumia yrttipedillä, pariloitua leipää, balsamicokastiketta (L, G)

• Pippuripihvi (härän sisäfilee), lohkoperunat ja talon pippurikastiketta (L, G)

• Lämmin suklaafondant, vaniljajäätelöä ja mansikkamelba


MENU 4 (KIKKAILU)

• Katkarapuröörällä täytetyt ruissipsit (L)

• Karamellipossua (pitkään kypsytettyä porsaan niskaa) sekä valkosipulipottuvoita (L, G)

• Pannacotta kauden mausteilla


MENU 5 (VEGE)

• Kasvisbruschetta (L, M, VE)

• Paahdetut falafelpihvit, juuresranskalaiset ja limeaiolimajoneesi (L, G, VE)

• Limoncellosorbetti


Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 11.12.2024. Ilmoita samalla valitsemasi menu.


Lähde mukaan viettämään unohtumatonta päivää kanssamme – tätä et halua missata!


Terveisin,

Nette & Anton

*Täytäthän lomakkeen myös vaikket ole osallistumassa jotta tiedämme että kutsu on sinut tavoittanut.