Treenikontin avaaminen oli jättimenestys | Sipoon Syke

Treenikontin avaaminen oli jättimenestys

Vuosi on ollut kaikin tavoin poikkeuksellinen, myös Treenikontin osalta. Sen jälkeen kun salien sulkupäätös tuli, meni pari päivää ja Treenikontti oli omalla paikallaan Ingman Areenan edessä vastaanottamassa ensimmäisiä ulkotreenaajia.

Kaikki tapahtui todella nopeasti mutta Treenikontin vastaanotto on ollut lämmin ja ihmiset ovat nopeasti löytäneet meille. Monet ovat hakeutuneet sulun ajaksi ulkoilmaan harjoittelemaan ja uskomme, että tämä jatkuu koko kesän 2021 yli. Treenikontillahan saa yhdistettyä ulkoilun ja painoilla harjoittelemisen. Win-win!

Koko kauden 2021 Treenikortit ennakkotarjouksella á 69€ myytiin loppuun nopeasti ja tällä hetkellä myynnissä on koko kausi 2021 á 79€ (uutiskirjeen julkaisuhetkellä 11 kpl jäljellä), joten voit vinkata tästä kaverille.

Haluamme osoittaa kiitoksemme kaikille teille, jotka olette pysyneet meidän mukana koko sulun ja koronapandemian ajan, kirjoittaneet meistä positiivisesti sosiaaliseen mediaan, ette hakeneet sulun ajalta korvausta ja muutenkin kaikin puolin olleet kannustavia. Kaikille Sipoon Sykkeen voimassaoleville jäsenille Treenikontilla treenaaminen on maksutonta koko tämän 2021 kauden ajan. Tämän lisäksi, mikäli haluat henkilökohtaista ohjausta ja parantaa tekniikkaa jossain liikkeessä niin annamme sinulle veloituksettoman 30min tekniikkaklinikan (esim. kyykky, maastaveto, penkki, leuanveto, pakaraliike, enemmän tuntumaa hauikseen tai muu vapaa-valintainen "kehitys"-kohde. Valmentajana toimii Anton Isaksson, Fysiikkavalmentaja ja Personal Trainer. Edellytys on, että sinulla on covid-19 pandemian ajan voimassaollut jäsenyys ja, että se on voimassa edelleen. Tämä on siis vain teille, ei muille.

Ajankohta sovitaan henkilökohtaisesti ja varausjärjestyksen mukaan. Tekniikkaklinikka pidetään joko Sipoon Sykkeellä salin avauduttua tai Treenikontilla Söderkullassa. Voit osoittaa kiinnostuksesi alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 30.5.2021: