Firstbeat arvonta | Sipoon Syke

Voita Firstbeat hyvinvointianalyysi!

OSALLISTU ARVONTAAN!


Päätimme laittaa jakoon 2 kpl Firstbeat hyvinvointianalyysi -mittauksia! Osallistu arvontaan täyttämällä sivun alareunassa oleva lomake.

Vastanneiden kesken arvomme kaksi onnellista voittajaa.


Vastausaika 28.3.2021-11.4.2021

Hyvinvointianalyysin avulla todennetaan palautumisen riittävyyttä, unen palauttavuutta, yksilöllisiä stressitekijöitä sekä liikunnan terveys- ja kuntovaikutuksia. Tulosten perusteella saat toimenpidesuositukset hyvinvoinnin tukemiseksi ja tarvittaessa sinut voidaan ohjata jatkotutkimuksiin.

Hyvinvointianalyysi yhdistää työn, vapaa-ajan ja unen

Hyvinvointianalyysin avulla näet, mitkä ovat keskeisiä kuormitustekijöitä omassa arjessasi, mikä auttaa sinua palautumaan ja millaiset ovat liikunnan vaikutukset kuntoosi ja terveyteesi. Näin opit löytämään sinulle sopivan elämänrytmin sekä säätelemään kuormitusta ja lepoa optimaalisesti. Tekemällä pieniä muutoksia arjessasi voit vaikuttaa merkittävästi omaan jaksamiseesi ja hyvinvointiisi.

Varmista asetetut tavoitteet seurantamittauksella

Seurantamittaus on kaikkein paras tapa varmistaa tehtyjen toimenpiteiden toimivuus. Lisäksi se antaa tekemiselle selkeää suuntaa ja motivaatiota sekä auttaa hahmottamaan, ovatko tekemäsi muutokset olleet toimivia vai tarvitseeko strategiasi vielä pientä hienosäätöä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Lue lisää Firstbeatistä: https://www.firstbeat.com/

OSALLISTU ARVONTAAN TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVA LOMAKE!