Startsidan | Sipoon Syke
Tutustumisviikko 15,90€

Sipoon Sykkeelle.

Osta netistä

Tutustu Sipoon Sykkeen

VÅR STORY

I början var det bara en dröm...som uppfylldes under hösten 2016. Det var två unga sibbobor som slog sina kloka huvuden ihop och grundade sibbobornas egna motionscenter, Sipoon Syke.

Som främsta mål var att skapa ett modernt full-service gym där Sibbos lantliga anda skulle komma fram. Detta kan man inte missa då man stiger in till gymcentret, då man med första blicken stöter på en kundbetjäningsdisk gjord av lavor. Bredvid disken står en gammal mjölkkanna, som tiotals år bak i tiden användes till att transportera mjölk från gårdar. Trots detta är gymutrustningen inte ändå svarvad av träd utan hållbara, säkra och moderna.

Efter besöket hos oss känner du dig stark och självsäker. Från gruppträningssalen hörs det musik, skratt och glädje medan det i musklerna känns aningen ömt - på ett bra sätt. Vårt mål är att erbjuda dig endorfinfyllda motionsupplevelser där du får fram den bästa versionen av dig själv! Med kraften av hela vårt strålande team utvecklar vi och påverkar sibbobornas välmående!

Vi är Syke, Sipoon Syke.

AKTUELLT

Mobilappen - FAQ

Här har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren om vår nya mobilapp. Vi uppdaterar den här artikeln då det uppkommer något nytt.

Läs mer

FAQ

Har du några frågor eller undrar du över nåt? Nedan hittar du svar till våra oftast ställda frågor (Frequently Asked Questions).

Läs mer

TJÄNSTER

Gym

Vi har Gym80 och Matrix -seriens utrustning och för friviktsträning har vi skilda områden där du kan göra övningar med bl.a. kettlebells, fria vikter, stänger, boxningssäck med mera.

Läs mer

Övervakad barnparkering

I Sipoon Sykes barnparkering får barnet leka då länge föräldern är och tränar.

Läs mer

Upplevelser

Bekanta dig med Sipoon Sykes kunders upplevelser

Läs mer

Företagstjänster

Nog visste du väl om att personalens välmående ses som en positiv sak i företagets kassaflöde? Av oss hittar du mångsidiga tjänster för att både upprätthålla och förbättra personalens välmående, kondition och samhörighetsanda.

Läs mer

Jeanette BromanFöretagare, VD & Gruppträningsinstruktörnette@sipoonsyke.fi

Personal

Läs mer

Treenikontti

Läs mer