FAQ | Sipoon Syke

FAQ

Har du några frågor eller undrar du över nåt? Nedan hittar du svar till våra oftast ställda frågor (Frequently Asked Questions).

Kan jag komma och besöka gymmet före jag köper medlemskap?

Absolut, du kan besöka oss en gång gratis under kundbetjäningens öppethållningstider (1 gratis besök / pers). Kolla kundbetjäningens öppethållningstider härifrån.

Hur kan jag köpa ett medlemskap?

Medlemskapet kan du köpa behändigt via vår app eller genom att komma på plats. Vi hjälper dig gärna ifall du har några frågor.

Hur kan jag betala mitt medlemskap?

Du kan betala med bankkort, kontanter eller motionssedlar. Vi tar emot Smartum, ePassi, Edenred, Virike samt Tyky Online.

Får man studerande-/ pensionärsrabatt? Hur är det med siviltjänst?

Javisst, eftersom arbetsgivaren inte kan stöda dessa grupper får du rabatt hos oss enligt följande: Studerande- och pensionärer: -20% av Maksimi-Syke -medlemskap och -10% av Sali-, och Päivä-Syke -medlemskap. Rabatten gäller endast kommande månaderna (inte första betalningen) och träder ikraft efter att du har bevisat din rätt till rabatt med ett intyg eller annat giltigt bevis. För dem som gör siviltjänst gäller samma rabatter. OBS! Rabatten är i kraft ett år åt gången varefter den automatiskt ändrar till normalt pris ifall intyg inte uppvisas pånytt.

Hur kommer jag int till gymmet efter att jag köpt medlemskap?

Ifall du har laddat ner vår mobilapp (Sipoon Syke) och köpt medlemskap via den kommer du in till gymmet fast nästa minut. Du öppnar dörren via appen och kommer in till gymmet gensast!

När är kundbetjäningen öppen?

Kundbetjäningens öppethållningstider hittar du här.

Hur får jag ett personligt träningsprogram?

Ett personligt träningsprogram får du genom att först boka en konsultationsträff till en Personal Trainer. Vi kartlägger så bra som möjligt dina behov och gör ett program på basen av det. Vi vill att programmet skall vara så personligt som möjligt, eftersom att det endast då betjänar dig på bästa möjliga sätt.

Kan jag ta med mig min egna Personliga Tränare till gymmet?

Vi har våra egna proffessionella Personal Trainers på vår sal, så vi accepterar inte att någon tar med sig en utomstående PT (Personal Trainer). Detta beslut har vi gjort för att inte skapa förvirrning bland våra kunder.

Kan jag pausa mitt medlemskap?

Du kan pausa ditt medlemskap mot ett bevis (sjukintyg).

Hur säger jag upp mitt medlemskap?

Uppsägning görs alltid skriftligt till info@sipoonsyke.fi, eller via appen.

Kan jag hämta min kompis på besök till Sipoon Syke?

Absolut. Kom under kundbetjäningens öppethållningstider så får din vän fylla i en besöksblankett och kan komma och träna med dig gratis. Kom ihåg att du inte får ta med dig vänner till gymmet och träna utanför kundbetjäningens öppethållningstider, ifall det inte är överenskommet med personalen. Ifall du tar med dig en “free-rider” hamnar vi att debitera dig en kontrollavgift på 250€.

Hurdana gruppträningstimmar har ni på Syke?

Grupptränings-schemat kan du kolla via appen och via denna länk beskrivningen av timmarna. Vi erbjuder såväl lugna vårdande timmar som muskelkonditions-, spinning-, som högintervalls HIIT-timmar.

Hurdan utrustning har Sipoon Syke på gymmet?

I Sipoon Syke använder vi tyska skräddarsydda Gym80 hävstångs- och viktplattsmaskiner. På frivikts-zonen har vi tillräckligt med tyngder för var och en och på cardio-sidan finns löpmattor, crosstrainers, en trappmaskin, cyklar, roddmaskiner och ett löpband med motstånd.

Har ni åldersgräns till gymmet och gruppträningen?

Vi har en åldersgräns på 15 år till både gymmet och gruppträningen. 15-18 åringar får gå på gymmet och gruppträningstimmarna endast med föräldrarnas samtycke. Någon övre åldersgräns har vi inte ;)

Hur kommer jag in till gymmet?

Ifall du har laddat ner Sipoon Syke appen kan du öppna dörren via den. Ifall du inte ännu laddat ner appen, lönar det sig att göra det snarast möjligast men du kommer också in till gymmet genom att uppvisa armbandet eller tagen i dörrlåset.

Kan jag ta med mitt barn då jag komer till gymmet eller på gruppträningstimme?

Förstås! Du kan ta med ditt barn och lämna hen till exempel i barnparkeringen på eget ansvar. I rummet för barn har vi leksaker, hinder, ritpapper med mera. Ingen TV, utan vi ger rum för kreativt tankearbete. Kolla även öppethållnigstiderna för övervakade barnparkeringen. Under den tiden har vi en ledare som hittar på en massa roligt för ditt barn och du kan koncentrera dig på att träna och ta hand om dig själv.

Har ni ett medlemskap inklusive endast gruppträning?

Vi tycker att gymträningen också skall var en del av vardagen och därför har vi inget skillt medlemskap för endast gruppträning.

Har ni bastu?

På kvinnornas sida finns en bastu med ugn och på männens sida en infraröd bastu.

Ordnar Sipoon Syke timmar på beställning, föreläsningar eller annat för företag?

Japp! Mer info om tjänster för företag får du via våra nätsidor via länken. Du kan också skicka en förfrågning direkt till info@sipoonsyke.fi.

Får jag kundförmåner som Sipoon Sykes medlem?

Det får du! För tillfället håller vi på att bygga upp en kundförmånsportal och ett brett samarbetsnätverk med lokala företag. Ifall du vill ha med ditt företag eller har ett förslag på någon som kunde vara intresserad - lägg ett meddelande åt oss via anton@sipoonsyke.fi.

Har Sipoon Syke för företag ett skillt samarbetskontrakt?

Javisst, alla kontrakt med företag skräddarsys enligt behov. Kontrakten beror på personalmäng och med vilka tjänster företaget vill stöda sin personal att röra på sig mer och ta hand om sin hälsa.


Bekanta dig med Sipoon Sykes kunders upplevelser

Läs mer