Företagstjänster | Sipoon Syke

Företagstjänster

Nog visste du väl om att personalens välmående ses som en positiv sak i företagets kassaflöde? Av oss hittar du mångsidiga tjänster för att både upprätthålla och förbättra personalens välmående, kondition och samhörighetsanda.

FIRSTBEAT

En omfattande analys för hela personalen där du får en heltäckande bild av var och ens återhämtning. Är den tillräcklig, eller borde något göras annorlunda? Med hjälp av Firstbeat analysen kan vi identifiera stressfaktorna såväl hemma som på jobbet. Firstbeat är ett utmärkt verktyg som hjälper att leda och förbättra personalens välmående.

TYKYDAGAR

Vi ordnar inspirerande och energifyllda TYKY-dagar för ert företag så att ni kan få det bästa ut av er själva och hela teamet! Vi kan ordna enligt önskemål konditionstest, lågintensitets-, hårdare träning samt inspirerande föreläsningar eller med hjälp av våra samarbetspartners lägga ihop en hel dag med olika program.

TRÄNING TILLSAMMANS

Ledd träning för personalen. En gemensam träningsstund kan skräddarsys för era behov. Vi har ett mångsidigt sortiment med olika typ av träning som kan hållas antingen på arbetsplatsen eller i våra utrymmen. I planeringen av timmens innehåll tar vi förstås i beaktande era önskemål, personalens träningsbakgrund och hurdan typ av träning ni är intresserade av att göra.

FÖRELÄSNINGAR

Föreläsning ordnad i antingen våra eller era utrymmen. Föreläsningar om välmående med olika teman kan organiseras som enskilda, komplementerande, delar i er TYKY-dag eller i kombination med en träning före eller efteråt. Föreläsningarna är om olika teman inom välmående i kombination med företagsvärlden. Via oss kan du också boka en speaker til ert företags evenemang.

SYKE PERSONAL-TRAINING

Syke Personal Training -tjänster för företag. Vi erbjuder både individuell och gruppcoachning för er personal. Av konditionstesternas resultat kan vi använda oss av då vi planerar mer individuella coachningar för personalen.

Ta kontakt med oss så kartlägger vi tillsammans ert behov och skräddarsyr ett paket som passar just er!

Fyll i kontaktuppgifterna så tar vi kontakt med er och diskuterar mer!


Käynnistyvät pienryhmävalmennukset

Vielä ehdit ilmoittautaua mukaan alkaviin pienryhmävalmennuksiin. Löydä itsellesi sopiva valmennus ja vie harjoittelu uudelle tasolle.

Läs mer