Sipoon Sykes PT-Team | Sipoon Syke

Bekanta dig med Sipoon Sykes PT-Team

Sykes PT-Team jobbar för att du ska få resultat! Läs mer om våra tränare och boka en gratis träff med en av dem redan nu.

Markus Kolinen

Personal Trainer & Näringscoach

Jag har jobbat som konditionstränare och coach inom olika sportgrenar över 35 år. I badminton har jag fungerat som föreningstränare i flera föreningar men också tränat badmintonspelare på individuell nivå.


Alltför ofta tänker man att det är väldigt jobbigt att börja träna. Dessutom tar det mycket tid och därmed kan kännas aningen motvilligt. När man börjar med små steg, kommer man längst och gör träningen till en del av vardagen - en livsstil. Med följer ett bättre humör och bättre kondition.

För mig är det väldigt viktigt att hjälpa dem som främst sitter under sin arbetsdag och har "ont om tid" att ta hand om sig själva. För dem slutar nämligen träningen oftas på grund av att de börjar alltför hårt och för att de inte har tillräcklig kunsap inom området.

En ändring som medför bättre humör och hälsa behöver inte vara jobbigt och komplicerat att genomföra. Först måste du hitta motivationen och göra beslutet att ta första steget - börja. Jag, som tränare, kan hjälpa dig att göra upp en realistisk plan som tar i beaktande träning, kost och vila och efter det kan du börja träna under ledning.

Det finns ingen coach som vet allting. Därför lär jag ut det jag själv har lärt mig och har skolning till. Jag försöker vara ödmjuk och alltid nyfiken och på det sättet hittar jag åt just dig ett passligt sätt att få en god start och börja må bättre.

Ta kontakt så bokar vi in en träff!

Markus,
markus@sipoonsyke.fi
040 733 9500


Personal Training

Sipoon Sykes Personliga Tränare är utbildade och professionella experter som hjälper dig att nå dina mål!

Read more


Pienryhmävalmennus on suosittu valmennusmuoto

Jotta pääsisit kuntoilussa mahdollisimman helposti liikkeelle, järjestämme säännöllisesti erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia. Pienryhmävalmennuksemme ovat olleet todella suosittuja, joten varaathan paikkasi nopeasti.

Read more