Sipoon Sykes PT-Team | Sipoon Syke

Bekanta dig med Sipoon Sykes PT-Team

Sykes PT-Team jobbar för att du ska få resultat! Läs mer om våra tränare och boka en gratis träff med en av dem redan nu.

Elli Woodward

Personal Trainer & Näringscoach

Jag är både Personal Trainer och Näringscoach. Jag gör både tränar mina kunder både 1 on 1 genom personlig coachning men även i små grupper. Jag ansvarar även för Personal Training-verksamheten på Sipoon Syke.


Hälsa och välmående är viktigt för mig - det är min passion - och jag vill därför också förmedla dess glädje åt alla mina kunder så att de skulle må bättre. Jag är en bra lyssnare och behandlar varje kund som en enskilld individ. Den jag coachar vill jag att själv också skall lära sig om hälsa och träning men ännu mer om sig själv. Jag försöker mitt bästa för att ge verktygen åt kunden så att hen i framtiden kunde själv leva ett sund och hälsosamt liv men först och främst - må bra!


Jag kan hjälpa dig bäst ifall nåt av dina mål är:
– Att gå ner i vikt eller omforma kroppen
– Få mer energi i vardagen genom rättslags motion och kost
– Vill slippa känslan av spänningar i musklerna som orsakats av sittarbete
– Få inspiration och hjälp med en sund och hälsosam kost för vardagen

Som tur har jag skolat mig till den här branschen, eftersom här blir man aldrig klar. Välmående är ett så mångfacetterat uttryck att det finns alltid något nytt man kan lära sig. I framtiden är mitt mål att skola mig mer och alltid lära mig nåt nytt av de jag coachar!

Ta kontakt så bokar vi in en träff!

Elli,
elli@sipoonsyke.fi
045 223 8500


Markus Kolinen

Personal Trainer & Näringscoach

Jag har jobbat som konditionstränare och coach inom olika sportgrenar över 35 år. I badminton har jag fungerat som föreningstränare i flera föreningar men också tränat badmintonspelare på individuell nivå.


Alltför ofta tänker man att det är väldigt jobbigt att börja träna. Dessutom tar det mycket tid och därmed kan kännas aningen motvilligt. När man börjar med små steg, kommer man längst och gör träningen till en del av vardagen - en livsstil. Med följer ett bättre humör och bättre kondition.

För mig är det väldigt viktigt att hjälpa dem som främst sitter under sin arbetsdag och har "ont om tid" att ta hand om sig själva. För dem slutar nämligen träningen oftas på grund av att de börjar alltför hårt och för att de inte har tillräcklig kunsap inom området.

En ändring som medför bättre humör och hälsa behöver inte vara jobbigt och komplicerat att genomföra. Först måste du hitta motivationen och göra beslutet att ta första steget - börja. Jag, som tränare, kan hjälpa dig att göra upp en realistisk plan som tar i beaktande träning, kost och vila och efter det kan du börja träna under ledning.

Det finns ingen coach som vet allting. Därför lär jag ut det jag själv har lärt mig och har skolning till. Jag försöker vara ödmjuk och alltid nyfiken och på det sättet hittar jag åt just dig ett passligt sätt att få en god start och börja må bättre.

Ta kontakt så bokar vi in en träff!

Markus,
markus@sipoonsyke.fi
040 733 9500


Palma Warén

Personal Trainer & Idrottsinstruktör

Jag är en ny förstärkning till Sipoon Sykes PT-Team. Jag är utbildad idrottsinstruktör och Personal Trainer.

Som coach har jag ungefär 10 års erfarenhet, speciellt med dem som håller på att starta träningen och behöver hjälp med viktkontroll. Tilläggsutbildad är jag inom kraftträning för seniorer samt träning under och efter graviditet, men för att kunna hjälpa mina kunder på bästa möjliga sätt, skolar jag mig konstant. För tillfället läser jag idrottspsykologins grunder på öppna unviersitetet.

I min coachning är en omfattande och heltäckande syn på välmående viktigt. Detta innebär balans mellan träning och kost men minst lika viktigt är även återhämtningen och stresshanteringen. I en livsstilsförändring är det viktigt att kunna lägga upp mål, hantera sin tid samt känna igen sina egna värderingar och genom mental coachning vill jag hjälpa mina kunder till en hållbar förändring. Livssituationen är väldigt olik hos människor och som mamma till två barn vet jag att det ibland kan kännas svårt att hitta tid för motion och att ta hand om sig själv. Även små förändringar har betydelse då man vill engagera sig. På den resan vill jag vara med och hjälpa dig. Det bästa med mitt jobb är stunderna då mina kunder lyckas!

Som instruktör är jag positiv, väldigt lätt att ta kontakt med och stödjande. I träning ser jag som viktigast att lära sig kunna hantera basgrejer och glädjen man får av motion - så att motivationen hålls på toppen. Jag vill hjälpa dig att utmana dig själv!


Palma,
palma@sipoonsyke.fi
050 336 7860


Personal Training

Sipoon Sykes Personliga Tränare är utbildade och professionella experter som hjälper dig att nå dina mål!

Läs mer


Pienryhmävalmennus on suosittu valmennusmuoto

Jotta pääsisit kuntoilussa mahdollisimman helposti liikkeelle, järjestämme säännöllisesti erilaisia kursseja ja pienryhmävalmennuksia. Pienryhmävalmennuksemme ovat olleet todella suosittuja, joten varaathan paikkasi nopeasti.

Läs mer