Sipoon Sykes PT-Team | Sipoon Syke

Bekanta dig med Sipoon Sykes PT-Team

Sykes PT-Team jobbar för att du ska få resultat! Läs mer om våra tränare och boka en gratis träff med en av dem redan nu.

Markus Kolinen

Personal Trainer & Näringscoach

Jag har jobbat som konditionstränare och coach inom olika sportgrenar över 35 år. I badminton har jag fungerat som föreningstränare i flera föreningar men också tränat badmintonspelare på individuell nivå.


Alltför ofta tänker man att det är väldigt jobbigt att börja träna. Dessutom tar det mycket tid och därmed kan kännas aningen motvilligt. När man börjar med små steg, kommer man längst och gör träningen till en del av vardagen - en livsstil. Med följer ett bättre humör och bättre kondition.

För mig är det väldigt viktigt att hjälpa dem som främst sitter under sin arbetsdag och har "ont om tid" att ta hand om sig själva. För dem slutar nämligen träningen oftas på grund av att de börjar alltför hårt och för att de inte har tillräcklig kunsap inom området.

En ändring som medför bättre humör och hälsa behöver inte vara jobbigt och komplicerat att genomföra. Först måste du hitta motivationen och göra beslutet att ta första steget - börja. Jag, som tränare, kan hjälpa dig att göra upp en realistisk plan som tar i beaktande träning, kost och vila och efter det kan du börja träna under ledning.

Det finns ingen coach som vet allting. Därför lär jag ut det jag själv har lärt mig och har skolning till. Jag försöker vara ödmjuk och alltid nyfiken och på det sättet hittar jag åt just dig ett passligt sätt att få en god start och börja må bättre.

Ta kontakt så bokar vi in en träff!

Markus,
markus@sipoonsyke.fi
040 733 9500


Jouni Varpelaide

FAF Personal Trainer®, Trainer4You'n Voimavalmentajakurssi syksy 2020


Asun Sipoossa ja toimin Sykkeellä pienryhmä- ja yksilövalmentajana. Ilahdun aina, kun tavoitteellisten treenaajien tulokset ja energia kasvavat. Autan ihmisiä kasvattamaan lihasmassaansa ja lisäämäänvoimatasoaan. Investoinnit niihin ovat erinomainen sijoitus ikääntymisen myötä heikkenevään toimintakykyyn.

Ikäryhmä 40+ on minulle nuori ja kiinnostava kohderyhmä. Kun luonto haluaa kiihdyttää lihasmassan vähentymistä, sille voi panna stopin ja astua elinikäiselle kehityspolulle.

Olen köpötellyt 10 maratonia, ajellut 6 Vätternrundania (300 km maantiepyöräily) ja takana on lukuisia lyhyempiä juoksuja ja pyöräilyjä. Ei mitään mullistavia aikasuorituksia, mutta ymmärrystäkestävyyslajeistakin on kertynyt.

Kun aloitin säännöllisen liikunnan 37-vuotiaana koko lailla sohvaperunoituneena, nelikymppisenä kyykkäsin 185 kg, vedin maasta saman verran ja penkkasin 137,5 kg. Tulokset kaukana kilpailutasosta, mutta progressiivisen voimaharjoittelun myötä sain omakohtaista käsitystä ja kokemusta saliharjoittelusta. Se puolestaan synnytti halun oppia lisää voimaharjoittelusta ja ymmärtää miten voimailutreeniä kannattaa ohjelmoida.

Leuanvetoharrastuksen aloitin 2017 ja ensi vuoden (2021) tavoite on lisäpainoissa todeta, että "olen ikäni vetänyt" (58kg/58 vuotta). Tällä hetkellä kisaennätys 09/2020 on 52 kg.

Mottoni: ”Ikä ei ole kehityksen este”.


Mikäli haluat lisää voimaa ja lihasta, ja sinulla on selkeä tahto sekä ajatus tavoitteista – tervetuloa valmennukseen!


Jouni,
jouni@sipoonsyke.fi

0400-437 874


Anna Räisänen

Personal trainer, ravintovalmentaja, psyykkinen valmentaja


Olen juuriltani ja sydämeltäni sipoolainen, nykyisin Porvoossa asuva liikunnanalan yrittäjä.

Täällä Sipoossa on aikanaan alkanut myös työurani alalla, kun jo lukioiässä aloin ohjaamaan jumppatunteja kansalaisopistossa. Rakkaus ihmisten liikuttamiseen syttyi jo silloin ja 26 vuoden urani aikana olen saanut olla erittäin monipuolisesti eri tehtävissä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa.

Työssäni yksilövalmentajana koen vahvuudekseni ehdottomasti sen, että olen saanut valmentaa niin laajasti eri ikäisiä ja eri lähtökohdista omiin tavoitteisiinsa pyrkiviä ihmisiä. Olen oppinut ymmärtämään miten erilaisia, uniikkeja kokonaisuuksia kehomme on ja kuinka tärkeää on ottaa huomioon psykofyysinen kokonaisuus. Sen vuoksi olenkin halunnut opiskella liikunnan ja ravitsemuksen lisäksi myös psyykkistä valmennusta ja ehdottomasti siihen puoleen haluan syventyä tulevaisuudessa vieläkin enemmän.

Koen, että ihmisiä valmentaessa täytyy olla valmis koko ajan opiskelemaan ja oppimaan lisää ja tämä on myös syy miksi tämä työ on niin mielekästä ja mielenkiintoista.

Valmentajana olen ymmärtäväinen ja lempeä, mutta tarvittaessa myös hyvin rehellinen ja positiivisella tavalla vaativa. Minun kanssa treenataan joko rauhassa, tai tosi kovaa, tietenkin tavoitteesta ja taustoista riippuen. Jotain haastetta haluan kyllä aina tarjota, koska uskon, että harva meistä käyttää edes murto-osaa kaikesta potentiaalista mitä meistä löytyy. Tuloksia ei kuitenkaan synny vaan täysiä puskemalla. Päin vastoin. Tuloksia syntyy, kun osataan treenata ja levätä oikeassa suhteessa.

Minulle on äärimmäisen tärkeää, että valmennettava saavuttaa omat tavoitteensa ja sen vuoksi on myös tärkeää miettiä ennen valmennuksen aloitusta, onko valmis oikeasti tekemään töitä oman hyvinvointinsa eteen.


Jos olet valmis nousemaan yli esteistä unelmiesi tiellä, lupaan olla rakentamassa portaita ja olla vahvana tukena vierelläsi kun kiipeät, mutta en voi kulkea matkaa puolestasi.

Nouse ensimmäiselle portaalle ja ota yhteyttä, niin kääritään hihat ja aletaan hommiin!


Anna,

anna@sipoonsyke.fi

040 5141119Personal Training

Sipoon Sykes Personliga Tränare är utbildade och professionella experter som hjälper dig att nå dina mål!

Läs mer