Kinesioteippauskurssi | Sipoon Syke

Kinesioteippauskurssi

Tule oppimaan kinesioteippauksen perusteet hoitamaan itseäsi, perheenjäseniä ja harrastuskavereita Sykkeelle sunnuntaina 27.10.2024 klo 9-14. Kurssille osallistumiseen ei tarvita pohjakoulutusta.

Kinesioteippauksen osaaminen on hyödyllinen taito ja teipistä on apua vammojen ennaltaehkäisyssä ja niiden hoidossa. Youtube on toki hyvä lähde etsiä teippausohjeita, mutta tällä kurssilla kerrotaan myös teippauksen vaikutuksesta sekä opitaan perusteippaukset kivun ja turvotuksen hoidossa sekä asentokontrolliteippauksia lajien erityispiirteet huomioiden.


Paikka: Sipoon Syke, Sunnuntai 27.10 klo 9-14

Osallistujamäärä: max 12

Kouluttaja: Jani Björkholm

Kurssin järjestäjä: Rocktape, rocktape@ltec.fi

Hinta: 89 euroa

Kurssiin sisältyy teipit, todistus sekä kevyt lounastarjoilu. Ilmoittaudu mukaan alla olevan lomakkeen kautta.



Lokakuu on Sykkeen juhlakuukausi!

Sipoon Syke täyttää 8 vuotta, siis 8 vuotta! Nyt on syytä juhlaan! Tulemme viettämään juhlaviikkoa 21.-27.10.2024, eli kokonaisen viikon. Tule mukaan juhlimaan!

Lue lisää

Syntymäpäiväjuhlat lapsiparkissa

Synttäriviikon aikana lapsiparkissakin juhlitaan. Viikon teemana on NAAMIAISET, joten lapset voi halutessaan tulla naamiaispuvuissa viettämään Sykkeen 8v synttäreitä. Lapsiparkissa on luvassa muun muassa synttärileikkejä, askartelua, aarteenongintaa ja kasvomaalausta. Tarkista tästä minä päivinä mikäkin järjestetään.

Lue lisää


InBody970-mittauksia Sipoon Sykkeellä 24.10.2024 klo 16-20!

Seuraava mittaustapahtuma pidetään torstaina 24.10.2024 klo 16-20. Merkitse päivämäärä kalenteriin ylös ja tule mittaukseen!

Lue lisää

Megahauskaa Megazonessa

Tule mukaan viettämään superhauska päivä porukalla ja pelaamaan lasertaistelupeliä Vantaan Megazoneen, Tasetie 8, 3krs, Flamingon Viihdekeskukseen lauantaina 26.10.2024 klo 12.00.

Lue lisää

Hio tekniikat kuntoon synttäriviikon klinikoissa

Miten kyykkysi sujuu? Oletko vielä uskaltautunut kyykkäämään vapailla painoilla, vai mietityttääkö muuten olisiko tekniikassasi parantamisen varaa? Synttäriviikolla Anton vetää kolme erilaista tekniikkaklinikkaa.

Lue lisää