Kuntosalimme on toistaiseksi avoinna ja tiedotamme mikäli toimintaamme on tulossa muutoksia | Sipoon Syke

Ajanvarauksella kuntoilemaan - samaan aikaan voi salilla olla enintään 10 henkilöä

PÄIVITETTY 20.3.2021 klo 10:30.
Etelä-Suomen aluehallintovirasto velvoittaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin toimijoita varmistamaan, että asiakkaille ja toimintaan osallistuville tarkoitetuissa tiloissa henkilöt eivät joudu keskenään lähikontaktiin. Määräys on voimassa 25.2.–28.3.2021 välisen ajan. Säännöt kokoontumisrajoituksiin on voimassa 14.4.2021 asti.

Sääntöjä päivitetty 20.3.2021 vastaamaan tämän hetkistä tilannetta.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että asiakkaillamme on oltava mahdollisuus pitää vähintään kahden metrin etäisyys muihin treenaajiin.
Tiedämme että kuntosalimme on monille henkireikä. Luonnollisesti me emme toivo viranomaisten sulkevan meidän tiloja, joten jotta voidaan jatkossakin treenata salilla on erittäin tärkeää että jokainen salilla kävijä noudattaa seuraavia ohjeita.

 1. Tule treenaamaan vain mikäli olet täysin terve. Mikäli olet tietoinen mahdollisesta altistumisesta toivomme että odottaisit muutaman päivän ennen kuin tulet meille treenaamaan.

 2. Varaa aika kuntosalille etukäteen. Olemme 3.3.2021 ottaneet käyttöön ajanvarauskalenterin. Ajanvarausjärjestelmällä varmistetaan että salikävijöitä ei ole samaan aikaan enempää kuin 10 henkilöä. Ilman ennakkovarausta kulkurannekkeesi/tägisi ei enää toimi ulko-ovessa. Huom! Alkuun järjestelmämme taipuu vain siihen että salivuoron pituus on 60 minuuttia. Tarkemmat ohjeet ajanvaraukseen löydät täältä.

 3. Kulkeminen keskukseen onnistuu vain mikäli sinulla on aika varattuna. Lue aina kulkurannekkeesi/tägisi ovilukijaan tai käytä mobiilisalikorttiasi oven avaamiseen. Ulko-ovesta kuljetaan vain yksi henkilö kerrallaan. Ethän päästä kaveria sisään samalla oven avauksella. Mikäli kaverilla on oma aika varattu tulee hänen avata ovi omalla henkilökohtaisella jäsentunnisteella.

 4. Kun saavut keskukseen suosittelemme että käytät kasvomaskia. Voit kuitenkin poistaa maskin treenin ajaksi mutta muista pitää etäisyyttä muihin. Poistaessasi kasvomaskin muistathan aina vaihtaa uuden tilalle ja hävitä käytetty maski asianmukaisesti.

 5. Käytä käsidesiä silloin kun vesipistettä ei ole lähettyvillä. Pese kädet aina ennen treeniä ja treenin jälkeen.

 6. Leimaa itsesi sisälle kosketusnäytöltä. Näyttö on pinnoitettu antibakteerisella Palccoat pinnoitteella.

 7. Siirry pukuhuoneisiin ja vaihda treenikamppeet päälle. Välttääksesi lähikontakteja suosittelemme että kuntosalille tullessasi sinulla olisi jo treenivarusteet päällä.

 8. Poista kasvomaski vasta kun olet aloittamassa treenejä ja laita kasvomaski takaisin päälle heti treenin päätyttyä. Tämä on vahva suositus.

 9. Pidä vähintään 2 metrin turvaväli kanssatreenaajiin, myös lämmittelylaitteissa on syytä jättää väliä muihin.

 10. Odota kärsivällisesti omaa vuoroasi, pohdi myös että onko olemassa vaihtoehtoista liikettä tai laitetta jota voisit käyttää jotta turvavälien pitäminen olisi helpompaa.

 11. Laitteita ei enää tarvitse erikseen desinfioida omia hikijälkiä lukuunottamatta. Suosittelemme hikipyyhkeen käyttöä. Verhoilun käyttöikä pitenee mitä enemmän niitä suojataan hieltä.

 12. Fyysiset ryhmäliikunnat ovat tauolla 14.4.2021 asti mutta ryhmäliikuntatilaa käytetään LIVE-Lähetyksiä varten ryhmäliikunta-aikataulujen mukaisesti. LIVE-lähetykset löydät täältä.

 13. Jumppavälineitä on mahdollista lainata kotiin LIVE-Lähetysten jumppaamista varten. Välineitä on rajattu määrä joten laina-aika on maksimissaan 3 päivää kerrallaan. Lainaaminen tapahtuu asiakaspalvelun kautta ja Maksimi-Syke jäsenille lainaaminen on ilmaista. Kannustamme treenaamaan kotona niin paljon kuin mahdollista.

 14. Ylimääräinen oleskelu keskuksessa ennen/jälkeen treenin ei ole suotavaa. Suosittelemme myös että jokainen kävisi suihkussa vasta kotona. Muistathan että salivarauksesi on 60 minuuttia. Ennen seuraavan vuoron alkua sinun tulee olla ulkona. Tämä on erittäin tärkeää jotta toimintamme voi jatkua tässä tilanteessa.

 15. Henkilökuntamme valvoo sääntöjen noudattamista ja huomauttavat mikäli sääntöjä ei noudateta. Toistuvien sääntörikkeiden vuoksi voimme laskuttaa sakkomaksun (á 80€).

 16. Pidetään yhdessä huolta siitä että saamme pitää salin auki ja että meillä olisi turvallista treenata!​​​​​​​

TREENAAMALLA SIPOON SYKKEELLÄ SITOUDUN NOUDATTAMAAN ANNETTUJA SÄÄNTÖJÄ 100%

OHJEET AJANVARAUKSEEN MOBIILISOVELLUKSELLA

Mikäli et onnistu rekisteröitymään tai sinulla muita ongelmia ajanvarauksen suhteen ole asiakaspalveluun yhteydessä niin ratkaistaan ongelma yhdessä.

Aina voit varata treeniajan suoraan asiakaspalvelustamme. Huom! Tavoitat meidät varmimmin laittamalla sähköpostia ja jos kyseessä on ajanvaraaminen kirjoita otsikkoon AJANVARAUS.

Muistathan myös että varattua aikaa ei itse voi perua vaan mahdolliset perumiset täytyy tehdä asiakaspalvelumme kautta.