Kesätreenit Sykkeellä -25% | Sipoon Syke

Kesätreenit Sykkeellä -25%

Monet tyytyväiset jäsenet ovat jo liittyneet meidän joukkoon ja harjoittelevat säännöllisesti. Liity sinäkin joukkoomme ja aloita treenit jo nyt! Kampanjatarjous voimassa 21.5 - 31.5.2021.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tulla etuhintaan Sykkeelle jo kesäksi takaisin. Koronatilanne on rauhoittumassa ja sinäkin varman mietit, pitäisikö palata kuntosaliharjoitteluun. Kyllä pitäisi.

Kampanjatarjous 2kk + liittyminen -25% on voimassa ostohetkestä ja jatkuu tarjouskauden päätyttyä toistaiseksi voimassaolevana normaalilla ja lyhyellä yhden kuukauden irtisanomisajalla.


Ei muuta kuin hyödyntämään tarjous!

Klikkaa itsesi verkkokauppaan tai tule paikan päälle asiakaspalveluaikoihin lunastamaan tarjous ja aloita heti. Mikäli tarvitset apua startissa, atuamme sinua mielellämme. Voimme oston yhteydessä asiakaspalvelussa varata 30-45min mittaisen ilmaisen käynnistyksen, jotta saat parhaan mahdollisimman startin.


Tervetuloa!

Arvosteluja ja kokemuksia Sipoon Sykkeestä

Lue asiakkaidemme Googlessa julkaistuja kokemuksia Sipoon Sykkeestä.

Lue lisää

#20 Blogi - Onnistumisen Avaimet osa 1/2

Tässä osassa pureudutaan ensimmäiseen 4:ään onnistumisen avaimeen tavoitteiden saavuttamiseksi kuntosalilla ja sen ulkopuolella

Lue lisää