Kuntosalimme ovet aukeaa torstaina 29.4.2021! | Sipoon Syke

Kuntosalimme ovet aukeaa torstaina 29.4.2021!

Lähes kuukauden sulun jälkeen valmistaudumme nyt palaamaan takaisin normaaliin. Torstaina 29.4 kulku keskukseemme onnistuu jälleen kulkurannekkeella normaalisti. Uusi normaali tarkoittaa käytännössä sitä että jokainen meillä treenaava huolehtii turvaväleistä ja noudattaa hygieniasuosituksia.

Turvaväleistä huolehtiminen ja hygieniasuositusten noudattaminen tarkoittaa käytännössä sitä että asiakkaillamme on oltava mahdollisuus pitää vähintään kahden metrin etäisyys muihin treenaajiin
Tiedämme että kuntosalimme on monille henkireikä ja tämä on korostunut entisestään nyt korona-aikana. Jotta saadaan tulevaisuudessa treenata salilla on erittäin tärkeää, että jokainen salilla kävijä noudattaa seuraavia ohjeita. Ohjeet löytyy myös tulostettuna kuntosalilla.


 1. Tule treenaamaan vain mikäli olet täysin terve. Mikäli olet tietoinen mahdollisesta altistumisesta toivomme että odottaisit muutaman päivän ennen kuin tulet meille treenaamaan.

 2. Lue aina kulkurannekkeesi/tägisi ovilukijaan tai käytä mobiilisalikorttiasi oven avaamiseen. Ulko-ovesta kuljetaan jatkossain vain yksi henkilö kerrallaan. Ethän siis päästä kaveria sisään samalla oven avauksella. Kaverin tuominen salille luvatta rikkoo sopimusehtojamme ja tästä voimme laskuttaa sopimusehtojen mukaisen sanktiomaksun (250€).

 3. Kun saavut keskukseen suosittelemme että käytät kasvomaskia. Voit kuitenkin poistaa maskin treenin ajaksi mutta muista pitää etäisyyttä muihin. Poistaessasi kasvomaskin muistathan aina vaihtaa uuden tilalle ja hävittää käytetyn maskin asianmukaisesti.

 4. Käytä käsidesiä silloin kun vesipistettä ei ole lähettyvillä. Pese kädet aina ennen treeniä ja treenin jälkeen.

 5. Leimaa itsesi sisälle kosketusnäytöltä. Näyttö, kuten kaikki muutkin kosketuspinnat, on pinnoitettu antibakteerisella Palccoat pinnoitteella.

 6. Siirry pukuhuoneisiin ja vaihda treenikamppeet päälle. Välttääksesi lähikontakteja suosittelemme että kuntosalille tullessasi sinulla olisi jo treenivarusteet päällä.

 7. Poista kasvomaski vasta kun olet aloittamassa treenejä ja laita uusi kasvomaski päälle heti treenin päätyttyä. Tämä on vahva suositus.

 8. Pidä vähintään 2 metrin turvaväli kanssatreenaajiin, myös lämmittelylaitteissa tulee jättää väliä muihin.

 9. Odota kärsivällisesti omaa vuoroasi, pohdi myös onko olemassa vaihtoehtoista liikettä tai laitetta mitä voisit käyttää, jotta turvavälien pitäminen olisi helpompaa.

 10. Laitteita ei enää tarvitse erikseen desinfioida omia hikijälkiä lukuunottamatta. Suosittelemme hikipyyhkeen käyttöä. Verhoilun käyttöikä pitenee mitä enemmän niitä suojataan hieltä.

 11. Fyysiset ryhmäliikunnat käynnistyy virallisesti 3.5.2021. Tunneille otetaan kuitenkin vain 4-6 hlö riippuen tuntityypistä, jotta voidaan varmistaa riittävät turvavälit. Tunnit tullaan jatkossakin striimaamaan. LIVE-lähetysten striimauksiin pääset täältä.

 12. Jumppavälineitä on edelleen mahdollista lainata kotiin LIVE-Lähetysten jumppaamista varten. Välineitä on rajattu määrä joten laina-aika on maksimissaan 3 päivää kerrallaan. Lainaaminen tapahtuu asiakaspalvelun kautta ja Maksimi-Syke jäsenille lainaaminen on ilmaista. Muille hinta 2€/päivä (minimiveloitus 5€). Kannustamme treenaamaan kotona niin paljon kuin mahdollista.

 13. Ylimääräinen oleskelu keskuksessa ennen/jälkeen treenin ei ole suotavaa. Suosittelemme myös että jokainen kävisi suihkussa vasta kotona.

 14. Henkilökuntamme valvoo sääntöjen noudattamista ja huomauttavat mikäli sääntöjä ei noudateta. Sääntörikkeistä perimme sakkomaksun (á 80€).

 15. Pidetään yhdessä huolta siitä että saamme pitää salin auki ja että meillä olisi turvallista treenata!​​​​​​

TREENAAMALLA SIPOON SYKKEELLÄ SITOUDUN NOUDATTAMAAN ANNETTUJA SÄÄNTÖJÄ 100%