Lokakuu on Sykkeen juhlakuukausi! | Sipoon Syke

Lokakuu on Sykkeen juhlakuukausi!

Sipoon Syke täyttää 8 vuotta, siis 8 vuotta! Nyt on syytä juhlaan! Tulemme viettämään juhlaviikkoa 21.-27.10.2024, eli kokonaisen viikon. Tule mukaan juhlimaan!


Jokaiselle päivälle on luvassa hieman ekstraohjelmaa ja kakkukahvit tarjoillaan maanantaina 21.10. klo 10-19, joten tulehan moikkaamaan ja maistamaan meidän oman leipurin, Jessican, herkullisia juustokakkuja. Tarjolla myös hedelmiä, kahvia ja muuta pientä purtavaa. Lapsiparkissa on myös ekstraohjelmaa koko viikon ajan ja ryhmäliikuntapuolella joitain teematunteja värittämään viikkoa. :)

Siitä on tosiaan 8 vuotta kun avasimme ovet ensimmäistä kertaa meidän sipoolaisten liikuntakeskukseen. Minä (Anton) ja Nette tiesimme toisemme ala-asteelta, mutta oli sattuman kauppaa, että meidät yhdistettiin syksyllä 2015. Nette oli unelmoinut jo jonkin aikaa oman liikuntakeskuksen perustamisesta ja minulla oli jo vuodesta 2004 hautunut unelma oman salin perustamisesta Sipooseen. Syksyllä 2015 oli tarjolla liiketila vuokrattavaksi ja se oli selvää, että siihen tulee liikuntakeskus. Se vaan ei ollut varmaa vielä, että kuka sen siihen laittaa ja niinpä me löimme hynttyyt yhteen ja allekirjoitimme vuokrasopimuksen mahdollisimman nopeasti, jottei kukaan muu ehtisi siihen väliin. Sen jälkeen aloimme vasta suunnittelemaan, että minkäköhänlainen keskus tähän tulee, mikä olisi sen nimi, mitä lupia tarvitaan jne. Tilanne oli meille täysin uusi, mutta hirveällä innolla ja vauhdilla saimme hommaa mukavasti eteenpäin; kiinteistöä remontoitiin, nettisivut laitettiin itse kuntoon, ennakkomarkkinointia alettiin tekemään ja noin vuotta myöhemmin, lokakuussa 2016 avasimme ovet ja näin Sipooseen oli perustettu ensimmäinen kunnon liikuntakeskus.

Alussa meillä oli mm. yritykselle gmail -sähköpostiosoite, joka oli kuntosalisipoo@gmail.com. Hyvin ammattimaista, eikö? Sähköpostiosoitteen ja alkeellisten nettisivujen ansiosta saimme kuitenkin järjestettyä Sipoon uudelle liikuntakeskukselle nimenhuutokilpailun. Se oli osa meidän ennakkomarkkinointia ja se puri erittäin hyvin. Kysyimme sipoolaisilta, mikä olisi tulevan liikuntakeskuksen nimi ja parhaimman nimen keksineelle, tarjoaisimme vuoden treenit ilmaiseksi. Nimiehdotuksia tuli monta sataa ja parhaimmaksi valikoitui Sipoon Syke - kiitos siitä Helena!

Tässä hieman muita ehdotuksia mitä saimme tammikuussa 2016: Lupus (susi latinaksi), Hopp o Skutt, Village Gym, Hirmusali, Susi-Puntti, Liikuntakeskus Järnsal, Wolfenstein, Suden Kunto ja Voima, Anonyymit Aerobit, Pumppaamo, Kuntotassu.

Paljon on tapahtunut vuodesta 2016. Uuden yritystoiminnan liikkeelle laukaisu on aina haastavaa ja olemme joutuneet ottamaan jopa pikavippejä, jotta olemme selvinneet kaikista laskuista. Palkkaakaan emme ole itsellemme aina maksaneet, mutta kaikesta ollaan kuitenkin selvitty, kiitos kaikkien asiakkaiden ja sanoin kuvaamattoman hyvän henkilökunnan johdosta. 8 vuotta jälkeenpäin voimme olla ylpeitä siitä, mitä olemme saaneet luotua ja mihin suuntaan olemme menossa. Homma kehittyy koko ajan parempaan suuntaan ja suurin kiitos siitä kuuluukin kaikille asiakkaille ja henkilökunnalle - nyt juhlitaan!


Syntymäpäiväjuhlat lapsiparkissa

Synttäriviikon aikana lapsiparkissakin juhlitaan. Viikon teemana on NAAMIAISET, joten lapset voi halutessaan tulla naamiaispuvuissa viettämään Sykkeen 8v synttäreitä. Lapsiparkissa on luvassa muun muassa synttärileikkejä, askartelua, aarteenongintaa ja kasvomaalausta. Tarkista tästä minä päivinä mikäkin järjestetään.

Lue lisää

Hio tekniikat kuntoon synttäriviikon klinikoissa

Miten kyykkysi sujuu? Oletko vielä uskaltautunut kyykkäämään vapailla painoilla, vai mietityttääkö muuten olisiko tekniikassasi parantamisen varaa? Synttäriviikolla Anton vetää kolme erilaista tekniikkaklinikkaa.

Lue lisää


Megahauskaa Megazonessa

Tule mukaan viettämään superhauska päivä porukalla ja pelaamaan lasertaistelupeliä Vantaan Megazoneen, Tasetie 8, 3krs, Flamingon Viihdekeskukseen lauantaina 26.10.2024 klo 12.00.

Lue lisää

Kinesioteippauskurssi

Tule oppimaan kinesioteippauksen perusteet hoitamaan itseäsi, perheenjäseniä ja harrastuskavereita Sykkeelle sunnuntaina 27.10.2024 klo 9-14. Kurssille osallistumiseen ei tarvita pohjakoulutusta.

Lue lisää


Asiakaspalvelu palvelee poikkeuksellisesti to 24.10. klo 12-20

InBody970-mittauksia Sipoon Sykkeellä 24.10.2024 klo 16-20!

Seuraava mittaustapahtuma pidetään torstaina 24.10.2024 klo 16-20. Merkitse päivämäärä kalenteriin ylös ja tule mittaukseen!

Lue lisää