Ryhmäliikunnat tekee paluun ryhmäliikuntasaliin | Sipoon Syke

Ryhmäliikunnat tekee paluun ryhmäliikuntasaliin hybridi-mallina

Ohjatut ryhmäliikuntatunnit ovat olleet pitkään tauolla ja meillä ohjaajilla on teitä kova ikävä. Iloksemme voimme siis kertoa että pitkä odotus on nyt päättymässä sillä jumpat palaa takaisin ryhmäliikuntasaliin.

Pitkään olemme saaneet jumpata vain virtuaalisesti mutta tässäkin asiassa ollaan palaamassa lähemmäs normaalia. Ryhmäliikuntatunteja voidaan jatkossa toteuttaa kunhan tunnilla noudatetaan turvallisuusohjeistuksia, kuten esimerkiksi varmistamalla riittävät turvavälit kanssatreenaajiin. Näin ollen yhdelle tunnille voi osallistua enintään 4-5 henkilöä. Tunnit kuvataan ja osallistuminen LIVE-lähetysten kautta on jatkossakin mahdollista.

Ensimmäinen hybridi-tunti pidetään perjantaina 30.4 klo 9.00. Tunnin ohjaa Jukka ja tuntina on Pilates. Tunnille voit varata paikan jumppakalenterista heti kun saadaan meidän järjestelmä taas palautettua normaaliin tilaan.

Maanantaista (3.5) alkaen ohjattuja tunteja onkin sitten lähes päivittäin.

  • Flow jooga palaa maanantai aamuun ja sisäpyöräilystä kiinnostuneet pääsee polkemaan ohjatusti maanantai-illoissa.
  • Tiistaisin ja torstaisin tarjoamme toukokuussa ulkotunteja. Mikäli ulkotunteja ei sään takia pystytä pitämään siirtyy tunti ryhmäliikuntasaliin johon tuntia ennen avataan varauskalenteri.
  • Keskiviikkoisin pääsee kahvakuulailemaan Treenikontilla.
  • Perjantaina pilatesta tuttuun tapaan
  • Sunnuntaina niputetaan viikko meidän uudella Upper Body -tunnilla


Jotta mahdollisimman moni saisi mahdollisuuden osallistua fyysisesti edes yhdelle tunnille viikossa joudumme todennäköisesti asettamaan joitakin rajoituksia. Mutta katsotaan ensin miten saadaan hommat toimimaan ilman että rajoitetaan montako varausta yhdellä henkilöllä voi samaan aikaan olla. Tehdään tarvittavia toimenpiteitä sitä mukaan kun edetään, päivä kerralla.