Yrityksille | Sipoon Syke

Yrityksille

Tiesithän, että työyhteisön hyvinvointi näkyy positiivisena myös yrityksesi tuloslaskelmassa? Sykkeeltä löydät monipuoliset yrityspalvelut kaiken kokoisille yrityksille.

FIRSTBEAT

Työyhteisön hyvinvoinnin kokonaisvaltainen arviointi Firstbeat hyvinvointianalyysin avulla. Saat kokonaisvaltaisen kuvan nykyisen palautumisen riittävyydestä. Firstbeat analyysi auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Firstbeat on yrityksille erinomainen työkalu henkilöstön työkyvyn johtamiseen.

TYKYPÄIVÄT

Työyhteisön TYKY- ja virkistyspäivät yrityksellenne. Järjestämme henkilöstöllenne inspiroivan päivän luomaan lisäenergiaa ja kohottamaan yhteishenkeä. Toiveiden mukaisesti päivään voidaan sisällyttää matalan kynnyksen kevyttä liikuntaa, hikiliikuntaa, kuntotestausta tai vaikkapa hyvinvointiluento ja kehonkoostumusmittaus. Voitte myös ulkoistaa koko päivän / tapahtuman järjestämisen meille, ei vaan tiettyä osaa.

YHTEISTREENIT

Ohjattu liikunta työporukalle. Yhteinen treenihetki voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi Sykkeen monipuolisesta valikoimasta ohjattuja ryhmäliikuntatunteja tai vaikkapa kuntosalilla toteutettavasta ohjatuista treeneistä. Tuntien suunnittelussa huomioidaan työporukan kiinnostuksen kohteet sekä liikkujien lähtötaso.

YRITYSLUENNOT

Teidän tai meidän tiloissa järjestetyt yritysluennot. Hyvinvointiluennot / motivaatioluennot voidaan toteuttaa yksittäin, osana yritykselle järjestettävää virkistyspäivää tai ohjatun treenin yhteydessä. Luennot käsittelevät hyvinvoinnin eri osa-alueita toiveidenne mukaan. Voit varata meiltä puhujan myös yrityksesi järjestämiin tapahtumiin. Toimimme maantieteellisesti koko Suomessa.

SYKE PERSONAL-TRAINING

Syke Personal training -palvelu yrityksille. Tarjoamme henkilöstöllesi yksilö- tai pienryhmävalmennusta joko paikan päällä tai meidän tiloissamme. Tiesitkö, että voit nyt ulkoistaa hyvinvointivalmentajan tehtävän meille? Kyllä, hoidamme henkilöstösi hyvinvoinnista tuloksellisesti, räätälöidysti ja luotettavasti.

LIIKUNTALÄHETE

Liikkumislähetteellä saat veloituksettoman tapaamisen Prsonal Trainerin kanssa. Henkilökohtaisessa tapaamisessa kartoitetaan nykytilanne ja ohjataan terveyden kannalta hyödyllisen ja turvallisen liikunnan pariin. Tapaaminen on maksuton.

Liikkumislähetteen kirjoittaa terveydenhuollon ammattilainen: lääkäri, hoitaja, farmaseutti tai
fysioterapeutti.

SYKE MARKKINOINTIPAKETTI

Sipoon Sykkeen mini, medium ja big -näkyvyyspaketit kohderyhmälle, joka ymmärtää hyvinvoinnin merkityksen. Näkyvyyttä mm. televisoissamme (sisällä & ulkona), uutiskirjeessä, salin puolella laitteissa / seinällä, sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla.

Ota yhteyttä niin kartoitamme tarpeenne ja räätälöimme yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivan tarjouksen! Yhteinen tavoitteemme on, että kauppaa pitää tehdä.

Täytä tiedot ja olemme teihin yhteydessä!

INBODY970 MITTAUSTAPAHTUMA

Tulemme yritykseesi paikan päälle mittaamaan henkilöstönne, analysoimaan jokaisen raportin sekä antamaan henkilökohtaista palautetta ja toimenpide-ehdotukset jatkoa varten.


Ota yhteyttä

Anton Isaksson

+358 40 584 3808


tai täytä alla oleva lomakeInBody970 -kehonkoostumusmittauksia

Anton Isaksson, Sipoon Syke Oy Ab'sta suorittaa maan kattavasti InBody970-kehonkoostumusmittauksia yritysten tiloissa avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää