Mikä ihmeen InBody970-mittaus? | Sipoon Syke

InBody970 -kehonkoostumusmittauksia

Anton Isaksson, Sipoon Syke Oy Ab'sta suorittaa maan kattavasti InBody970-kehonkoostumusmittauksia yritysten tiloissa avaimet käteen periaatteella. Mutta mikä tämä InBody-mittauslaite oikein on?

Mittaus määrittelee mm asiakkaan lihasmassan, erittelee lihaksiston (jalat, keskivartalo, kädet), mittaa sisäelinten ympärille kertyvän viskeraalisen rasvan, rasvaprosentin, luumassan sekä nesteet.

InBody970 on tarkka kehon koostumusta mittaava järjestelmä. Mittaus perustuu bioimpedanssiin. Hieman yksinkertaistettuna, laite mittaa aikaa jonka tietty sähkötaajuus viettää tietyllä reitillä asiakkaan kehossa. Mittauksessa käytämme useita taajuuksia sekä varioimme kaikki reittivaihtoehdot useaan otteeseen.

– Kehonkoostumusmittareita on tutkittu mm suomalaisisssa yliopistotutkimuksissa ja InBody-laite on CE merkitty lääkinnällinen laite. Toistettavuuden tarkkuuteen liittyvä virhemarginaali on näissä tutkimuksissa määritelty InBody970-mittarin osalta alle yhteen prosenttiin. Eli kyseessä on varsin tarkka ja toimiva työkalu asiakkaan tuloskehityksen seurannassa, sanoo Anton.

Valmistautumisohjeena olemme käyttäneet viime vuodet mahdollisimman helposti vakioitavaa mallia, eli ei tarvitse tehdä mitään erikoista. Raskasta ateriointia voisi välttää reilun tunnin ennen testiin osallistumista ja vessassa kannattaa käydä ennen mittausta. Raskas liikunta mielellään vasta mittauksen jälkeen.


Yrityksestä

Sipoon Syke Oy Ab tuottaa InBody-970-mittauksia koko maan kattavasti! InBody-970 on markkinoiden uusin sekä tarkin InBody-mittausjärjestelmä.

Anton Isaksson on yksi yrityksen perustajista ja on henkilökohtaisesti toiminut yrittäjyyden, hyvinvoinnin ja liikunnan parissa sekä valmentanut yli 9 vuotta, eli elänyt ja hengittänyt asiakkaiden tuloskehitystä niin kuluttajapuolella kuin yrityspuolella koko maan kattavasti. Hän on valmentanut sekä isoja pörssiyhtiöitä, että konsultoinut pienempiä yksityisomisteiseja liikuntakeskuksia.

Asiantuntijoidemme tehtäviin kuuluu laadukkaan testauksen lisäksi asiakkaiden erityistarpeiden tunnistaminen sekä jatkotoimenpiteiden suosittelu.

– Pidän kovasti työstäni, autan ja konsultoin asiakasta. Kaiken tietotaido ja osaamisen mikä itselleni on kertynyt vuosien varrella, koitan välittää asiakkailleni kun nähdään. Liikunnan ja hyvinvoinnin saralla on suomessa vielä paljon tekemistä ja parempi tulos saadaan kun puhalletaan yhteen hiileen, Anton toteaa. Nähdään mittarilla!Seuraava mittaustapahtuma pidetään maanantaina 18.12.2023 klo 15-20. Merkitse päivämäärä kalenteriin ylös ja tule mittaukseen!

Lue lisää


Asiakaspalvelun aukioloajat sekä yhteystiedot

Tervetuloa tutustumaan tai muuten vain asioimaan Sipoon Sykkeen asiakaspalvelussa.

Lue lisää

Golden Years syyskausi 2023

Golden Years jäsenyydellä haluamme kannustaa monipuoliseen liikuntaan. Tärkeimpiä tavoitteita ikääntyneiden liikunnassa on parantaa lihasvoimaa, ylläpitää nivelten liikkuvuutta sekä luiden lujuutta.

Lue lisää