Sipoon syke | Sipoon Syke

Liikuntakeskus Sipoon Syke

– sipoolaisten oma liikuntakeskus –

Liikutamme koko perhettä – hyvällä sykkeellä! Ammattitaitoinen henkilökuntamme on apunasi, tarvitsetpa sitten kannustusta liikuntaharrastuksesi aloittamiseen tai opastusta tekniikan hiomiseen. Avara, hyvinvarusteltu kuntosali ja monipuolinen ryhmäliikuntaohjelmisto pitävät liikkeessä niin vauvat kuin vaarit. Perheen pienimmät liikkuvat äiti-vauva-, temppurata- ja satujoogatunneilla ja eläkeläisille tarjoamme omia liikuntaryhmiä jotka huomioivat ikääntymisen tuomat muutokset. Kulkuranneke mahdollistaa treenaamisen niin aikaisille aamuvirkuille kuin yökukkujillekin. Ohjatun ryhmäliikunnan lisäksi tarjoamme virtuaalitunteja, jotka ovat vuorotyötä tekevien suosiossa.

Sipoon Sykkeessä ymmärrämme myös sen, että elämä on yllätyksiä täynnä ja siitä syystä meillä ei ole sitoutumisaikaa. Liikuntakeskus Sipoon Syke on enemmän kuin pelkkä kuntosali. Sykkeen tulee nousta, mutta myös laskea.


Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen konseptiimme!


Palvelut

Monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta

Tarjoamme kattavan ja monipuolisen ryhmäliikuntaohjelmiston. Mikäli haluat vaikuttaa tuntitarjontaamme, ystävällisesti lähetä meille palautetta ja kerro toiveesi.

Lue lisää

Kuntosali

Tarjoamme monipuolisen Gym80 ja Matrix -laitteilla varustellun kuntosalin.

Lue lisää

Lapsiparkkiin on aina mukava tulla

Sipoon Sykkeen lapsiparkissa lapsi saa leikkiä ja touhuta sillä välin kun vanhempi on treenaamassa.

Lue lisää

Henkilökohtaista valmennusta Personal Training-palvelun avulla

Sipoon Sykkeen PT:t ovat koulutettuja hyvinvointialan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteiden saavuttamisessa!

Lue lisää

Yrityksille

Tiesithän, että työyhteisön hyvinvointi näkyy positiivisena myös yrityksesi tuloslaskelmassa? Sykkeeltä löydät monipuoliset yrityspalvelut kaiken kokoisille yrityksille.

Lue lisää


Ajankohtaista