Ryhmäliikunnat Sipoon Sykkeellä | Sipoon Syke

Sipoon Sykkeen monipuolinen ryhmäliikunta-aikataulu

Kesän ryhmäliikunta-aikataulu käynnistyy 3.6.2024. Tutustu tuntivalikoimaan ja kalenteroi kesän jumpat itsellesi ylös.

Huom! Maanantain spinning tunti alkaa vasta 10.6.


Kesä on jo ovella ja moni onkin odotellut kesän ryhmäliikunta-aikataulua. Iloksemme voimme todeta että tänä kesänä meillä ei ole tarvetta vähentää tuntitarjontaa kuten aikaisempina vuosina. Niin kauan kun tunneilla on kävijöitä ei muutoksiin ole tarvetta. Toki pieniä muutoksia on ja haluamme myös mahdollistaa ohjaajille aikaa nauttia kesästä.

Kesäkaudelle saatiin uutta tanssillisia vahvistusta ja meillä aloittaa uusi ohjaaja, Nelli Lähteenmäki. Hänen kanssa pääsee kesän aikana nauttimaan Dance Aerobics tunnista. Kyseessä on energinen ja hauska ryhmäliikuntatunti, jossa yhdistyy nimensä mukaan tanssi ja aerobinen liikunta. Tunnilla opetellaan helppoja koreografioita eri musiikkityylien tahtiin, samalla kun parannetaan kuntoa ja koordinaatiota.

Myös kovasti toivottu keppijumppa ja kahvakuula tekee paluun kesän ryhmäliikunta-aikatauluun. Happy Hour tunnin sunnuntaisin korvaa Combat H.I.I.T tunti.

Muistakaa treenata monipuolisesti myös kesällä, ja vähintään ylläpitävästi, eli vähintään se kerta viikkoon!

Kesän ryhmäliikunta aikataulu alkaa 3.6.2024


Katso myös ryhmäliikuntatuntien ulkopuoliset tilavaraukset ja pienryhmät tästä

Kuntosalin ja toiminnallisen alueen tilavaraukset

Alla olevasta listasta näkyy tämän hetkinen tilanne tilavarauksien osalta keväälle 2024. Huomioithan että pieniä muutoksia saattaa esiintyä. Ryhmäliikuntatunnit näkyvät omassa aikataulussa.

Lue lisää


Ryhmäliikunnan tuntikuvaukset

Sipoon Sykkeeltä löydät monipuolisen valikoiman erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Tutustu tuntivalikoimaan tarkemmin ja löydä itsellesi sopivimmat tunnit.

Lue lisää

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen tapahtuu helpoiten meidän mobiilisovelluksen kautta.

Varaa ja vahvista osallistumisesi ryhmäliikuntatunneille varausjärjestelmän kautta

Mikäli olet ensimmäistä kertaa ilmoittautumassa Sipoon Sykkeen ryhmäliikuntatunneille luethan ensin ohjeet alta.

Lue lisää


#26 Blogi - Ravinnon monipuolisuus 4/4

Vaikka ruokavaliosi sisältäisi terveellisiä ruoka-aineita, se ei takaa ruokavalion monipuolisuutta. Monipuolinen ruokavalio on värikäs, maistuu hyvältä ja sisältää vaihtelevasti eri hiilihydraattien, proteiinien ja kasvisten lähteitä!

Lue lisää