Sykkeen PT-tiimi | Sipoon Syke

Tutustu Sykkeen PT-tiimiin

Sykkeen PT-tiimi pitää huolen, että sinä onnistut. Tutustu valmentajiin ja varaa aika veloituksettomaan konsultaatioon.

Markus Kolinen

Personal Trainer & Ravintovalmentaja

Olen toiminut laji- ja kuntovalmentajana yli 35 vuotta. Seura- ja yksilövalmentajana sulkapallossa useassa eri seurassa.
Käsitys kuntoilusta voi usein olla metallinmakuinen, kivulias ja raskas. Kun edetään pienin askelin, päästään pitkälle, pitkään. Mukana seuraa parempi kunto ja mieli.

Minulle on myös erityisen tärkeää auttaa heitä, joiden arki on etupäässä istumista ja aika muutenkin “kortilla”. Heillä kuntoliikunnan aloittaminen loppuu usein liian rankkaan starttiin ja opastuksen puutteeseen.

Kokonaisvaltaisen muutoksen tekeminen ei tarvitse olla tuskaista ja monimutkaista. Ensin pitää löytää motivaatio tehdä päätös aloittamisesta. Valmentajasta on apua, kun tehdään realistinen suunnitelma liikunnan, levon ja ravinnon suhteesta ja aloitetaan harjoittelu ohjatusti.

Ei ole kaikkitietävää valmentajaa eli opetan vain mihin olen saanut koulutuksen ja soveltanut käytäntöön. Yritän myös pysyä nöyränä ja uteliaana, koska jokaiselle löytyy se sopiva tapa toimia ja voida paremmin.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

Markus,
markus@sipoonsyke.fi
040 7339500


Jouni Varpelaide

FAF Personal Trainer®, Trainer4You'n Voimavalmentaja


Asun Sipoossa ja toimin Sykkeellä pienryhmä- ja yksilövalmentajana. Ilahdun aina, kun tavoitteellisten treenaajien tulokset ja energia kasvavat. Autan ihmisiä kasvattamaan lihasmassaansa ja lisäämään voimatasoaan. Investoinnit niihin ovat erinomainen sijoitus ikääntymisen myötä heikkenevään toimintakykyyn.

Ikäryhmä 40+ on minulle nuori ja kiinnostava kohderyhmä. Kun luonto haluaa kiihdyttää lihasmassan vähentymistä, sille voi panna stopin ja astua elinikäiselle kehityspolulle.

Olen köpötellyt 10 maratonia, ajellut 6 Vätternrundania (300 km maantiepyöräily) ja takana on lukuisia lyhyempiä juoksuja ja pyöräilyjä. Ei mitään mullistavia aikasuorituksia, mutta ymmärrys kestävyyslajeistakin on kertynyt.

Kun aloitin säännöllisen liikunnan 37-vuotiaana koko lailla sohvaperunoituneena, nelikymppisenä kyykkäsin 185 kg, vedin maasta saman verran ja penkkasin 137,5 kg. Tulokset kaukana kilpailutasosta, mutta progressiivisen voimaharjoittelun myötä sain omakohtaista käsitystä ja kokemusta saliharjoittelusta. Se puolestaan synnytti halun oppia lisää voimaharjoittelusta ja ymmärtää miten voimailutreeniä kannattaa ohjelmoida.

Leuanvetoharrastuksen aloitin 2017 ja ensi vuoden (2021) tavoite on lisäpainoissa todeta, että "olen ikäni vetänyt" (58kg/58 vuotta). Tällä hetkellä kisaennätys 09/2020 on 52 kg.

Mottoni:Ikä ei ole kehityksen este”.


Mikäli haluat lisää voimaa ja lihasta, ja sinulla on selkeä tahto sekä ajatus tavoitteista – tervetuloa valmennukseen!


Jouni,
jouni@sipoonsyke.fi

040 0437874


Anna Räisänen

Personal trainer, ravintovalmentaja, psyykkinen valmentaja


Olen juuriltani ja sydämeltäni sipoolainen, nykyisin Porvoossa asuva liikunnanalan yrittäjä.

Täällä Sipoossa on aikanaan alkanut myös työurani alalla, kun jo lukioiässä aloin ohjaamaan jumppatunteja kansalaisopistossa. Rakkaus ihmisten liikuttamiseen syttyi jo silloin ja 26 vuoden urani aikana olen saanut olla erittäin monipuolisesti eri tehtävissä liikunnan ja hyvinvoinnin parissa.

Työssäni yksilövalmentajana koen vahvuudekseni ehdottomasti sen, että olen saanut valmentaa niin laajasti eri ikäisiä ja eri lähtökohdista omiin tavoitteisiinsa pyrkiviä ihmisiä. Olen oppinut ymmärtämään miten erilaisia, uniikkeja kokonaisuuksia kehomme on ja kuinka tärkeää on ottaa huomioon psykofyysinen kokonaisuus. Sen vuoksi olenkin halunnut opiskella liikunnan ja ravitsemuksen lisäksi myös psyykkistä valmennusta ja ehdottomasti siihen puoleen haluan syventyä tulevaisuudessa vieläkin enemmän.

Koen, että ihmisiä valmentaessa täytyy olla valmis koko ajan opiskelemaan ja oppimaan lisää ja tämä on myös syy miksi tämä työ on niin mielekästä ja mielenkiintoista.

Valmentajana olen ymmärtäväinen ja lempeä, mutta tarvittaessa myös hyvin rehellinen ja positiivisella tavalla vaativa. Minun kanssa treenataan joko rauhassa, tai tosi kovaa, tietenkin tavoitteesta ja taustoista riippuen. Jotain haastetta haluan kyllä aina tarjota, koska uskon, että harva meistä käyttää edes murto-osaa kaikesta potentiaalista mitä meistä löytyy. Tuloksia ei kuitenkaan synny vaan täysiä puskemalla. Päin vastoin. Tuloksia syntyy, kun osataan treenata ja levätä oikeassa suhteessa.

Minulle on äärimmäisen tärkeää, että valmennettava saavuttaa omat tavoitteensa ja sen vuoksi on myös tärkeää miettiä ennen valmennuksen aloitusta, onko valmis oikeasti tekemään töitä oman hyvinvointinsa eteen.


Jos olet valmis nousemaan yli esteistä unelmiesi tiellä, lupaan olla rakentamassa portaita ja olla vahvana tukena vierelläsi kun kiipeät, mutta en voi kulkea matkaa puolestasi.

Nouse ensimmäiselle portaalle ja ota yhteyttä, niin kääritään hihat ja aletaan hommiin!


Anna,

anna@sipoonsyke.fi

040 5141119


Henkilökohtaista valmennusta Personal Training-palvelun avulla

Sipoon Sykkeen PT:t ovat koulutettuja hyvinvointialan ammattilaisia, jotka auttavat sinua tavoitteiden saavuttamisessa!

Lue lisää