Asiakastiedote 05/21 | Sipoon Syke

Asiakastiedote 05/21

Kaunis kiitos teille siitä että olette olleet meidän tukenamme tähän asti. Koronatilanne ei suinkaan ole ohi mutta tilanne on kuitenkin paranemaan päin ja saadaan avata kuntosalimme ovet jälleen torstaina 29.4.2021.

Koko Team Sipoon Syke kiittää teitä siitä että olette kulkeneet tämän matkan meidän mukana. Kuva on otettu viime kesänä kun Team Sipoon Syke osallistui paikalliseen jalkapalloturnaukseen.

Lähes kuukauden sulun jälkeen valmistaudumme nyt palaamaan takaisin normaaliin. Torstaina 29.4 kulku keskukseemme onnistuu jälleen kulkurannekkeella normaalisti. Uusi normaali tarkoittaa käytännössä sitä että jokainen meillä treenaava huolehtii turvaväleistä ja noudattaa hygieniasuosituksia.

Lue lisää

Ohjatut ryhmäliikuntatunnit ovat olleet pitkään tauolla ja meillä ohjaajilla on teitä kova ikävä. Iloksemme voimme siis kertoa että pitkä odotus on nyt päättymässä sillä jumpat palaa takaisin ryhmäliikuntasaliin.

Lue lisää

Tiistaisin Minttu ohjaa Dance tuntia ja torstaisin Anna R ohjaa Body tuntia. Molemmat tunnit alkaa kello 18.00 ja tunnit pidetään Nikkilässä. Näiden tuntien lisäksi Anna R ohjaa myös keskiviikkoisin Kahvakuula-tuntia Treenikontilla. Näille tunneille voi Maksimi-Sykeläinen osallistua ilman lisämaksuja.

Nyt loppui treenitauko ja me siirryimme ulos jumppaamaan! Ulkotunnit ovat Maksimi-Syke jäsenillemme maksuttomia. Mukaan voi myös tulla ilman jäsenyyttä ostamalla kertakäyntilipun verkkokaupastamme.

Lue lisää

Vuosi on ollut kaikin tavoin poikkeuksellinen, myös Treenikontin osalta. Sen jälkeen kun salien sulkupäätös tuli, meni pari päivää ja Treenikontti oli omalla paikallaan Ingman Areenan edessä vastaanottamassa ensimmäisiä ulkotreenaajia.

Lue lisää