Sipoon Sykkeen uutiskirje 07/2020 | Sipoon Syke

Sipoon Sykkeen uutiskirje 07/2020

Iso kiitos teille, ihanat jäsenet, jotka olette kulkeneet tämän koronakevään aikana matkassa mukana! Vaikka kesää on vielä jäljellä suuntaamme katseet jo tulevaan syksyyn.

Syksy tuo uusia treenaajia kuntosalille ja ryhmäliikuntoihin

Syksy tekee tuloaan ja moni palaa takaisin kuntosalille. Meille on hyvin tärkeää että meillä jokainen tuntee olonsa turvalliseksi. Desinfiontiaineen kulutus ja käsipaperin kulutusta seuraamalla voidaan todeta että moni ovat omaksuneeet meidän uudet toimintaohjeet kuntosalilla. Muistetaan siis jatkossakin treenata vastuullisesti. Muistetaan pestä kädet huolellisesti sekä puhdistaa kuntosalilaitteet aina käytön jälkeen.

Jatkamme meidän hyväksi koettua tehostettua siivousta kuten tähänkin asti. Henkilökuntamme kiinnittää myös huomiota siihen että jokainen noudattaa näitä ohjeistuksia.

Toivomme että hyvällä yhteistyöllä saadaan viihtyisä ja turvallinen treenipaikka kaikille.


Syksyn ryhmäliikunta-aikataulu starttaa 31.8.2020

Ryhmäliikuntoja lisätään elokuussa edelleen porrastetusti järjestelmään. Lisäykset perustuu muun muassa ryhmäliikuntojen ilmoittautumisten määrään sekä myös toteutuneiden kävijöiden määrään.

Online-jäsenyyden videokuvaukset toteutetaan nyt heinä-elokuun aikana ja toivomme että pilottiversio saadaan teille vielä elokuun aikana kokeiluun. Tästä tiedotamme lisää heti kun ensimmäiset videot ovat valmiita.

Elokuun ryhmäliikunta-aikataulu. Treenikontilla pidettävät tunnit säävarauksella ja tilanteen mukaan siirretään tunnit ryhmäliikuntasalissa pidettäväksi. Muutokset ilmoitetaan varausjärjestelmässä.


Haluatko vaikuttaa ryhmäliikuntatarjontaan?

Vastaa kyselyyn ja voit vaikuttaa syksyn tuntitarjontaan. Kiitos etukäteen vastauksista!


Treenikontilla on mukava treenata kesällä

Vielä on kesää jäljellä ja treenit Treenikontilla jatkuu edelleen! Myös ohjattuja WOD-tunteja tulossa lisää.

Treenikontin hinnasto

Kertamaksu 10€ / Ohjattu WOD-osallistuminen 12€ kertamaksu
29,90€ / 2 viikkoa
39,90€ / 4 viikkoa
79,90€ / kesäkausi 2020 (kesäkausi kattaa myös mahdolliset treenit syyskuussa mikäli treenikelit jatkuu vielä syyskuussa)

Missasitko tämän? - Teille, ihanat Sykkeen jäsenet, löytyy tänä kesänä aivan oma hinnasto.

  • Mikäli sinulla on voimassa oleva Maksimi-Syke jäsenyys saat ilman mitään lisämaksuja käyttää Treenikonttia.
  • Mikäli sinulla on joko Sali-Syke- tai Päivä-Syke jäsenyys saat käyttää Treenikonttia pientä lisämaksua vastaan joka on 10€/kk.


Nyt kannattaa siis päivittää jäsenyys Maksimi-Sykkeeksi ja saat 49,90€ kuukausihintaan käyttöösi sekä Sipoon Sykkeen palvelut että Treenikontin palvelut.


Treenikontti® kiittää kaikkia kaudesta 2021!

Söderkullan keskustassa, Ingman Arenan parkkipaikalla - täällä pääset treenaamaan monipuolisella välineistöllä ulkoilmassa. Meille pääsee hyvin myös julkisilla pidemmänkin matkan päästä.

Lue lisää


Pienryhmävalmennuksesta apua tavoitteiden saavuttamiseen

Uudet pienryhmävalmennukset ovat nyt myynnissä meidän verkkokaupassa. Osa valmennusryhmistä on myyty loppuun jo ennakkoon ja osa valmennuksista alkaa jo ensi viikolla!

Lue lisää syksyn tarjonnasta tästä.Muistathan, että Maksimi-Syke jäsenyytesi päivittyy?

Lue syksyn päivityksistä ja miten ne vaikuttavat sinuun

Lue lisää