Käynnistyvät pienryhmävalmennukset | Sipoon Syke

Käynnistyvät pienryhmävalmennukset

Pattia Ikä Kaikki

Maksimivoiman ja kuntokehonrakennuksen pienryhmävalmennus

Lue lisää

Äijät pienryhmävalmennus -jatko 1

Oletko kauan yrittänyt pudottaa painoa ja tulla parempaan kuntoon? Oletko käynyt salilla mielestäsi säännöllisesti ja tehnyt duunia, mutta mitään ei tapahdu? Oletko valmis muutokseen? Tule mukaan miesten omaan Äijä -pienryhmävalmennukseen, jossa saat harjoitella ja oppia uutta muiden samanmielisten kanssa.

Lue lisää

Laadukas liike on lääke pienryhmävalmennus - jatko 1

Valmennus sinulle, joka omaat jo hiukan harjoittelutaustaa, mutta olet huomannut kehossa kolottavan ja joidenkin liikkeiden tuntuvan epämiellyttäviltä. Ristiselkää ehkä vähän jomottaa ja polvia aristaa. Olkapäätä särkee - yölläkin. Valmennukseen osallistuvalla saa olla pieniä vaivoja, joita sitten yritämme yhdessä ratkoa.

Lue lisää

Uuteen nousuun pienryhmävalmennus -jatko 1

Jos olet vuosia harjoitellut, mutta tuntuu että alun hurmoksen ja nousujohteisuuden jälkeen olet jämähtänyt paikoillesi, eikä tulosta halua syntyä entiseen tapaan – tämä on sinulle. Keinot on suvannevaiheen murtamiseen on olemassa, valmennuksessa etsitään ne sinulle sopivimmat. Nyt laitetaan kehityskäyrä uuteen nousuun!

Lue lisää

Juoksijan voimavalmennusryhmä

Vie juoksusi uudelle tasolle la 16.1.2021 klo 12.00 alkavassa valmennuksessa

Lue lisää


Vuoden 2020 valmennukset ovat kaikki tällä hetkellä käynnissä tai täynnä. Jos haluat ensimmäisten joukossa tietää ensi vuonna 2021 alkavista valmennuksista täytä alla oleva lomake niin olemme sinuun yhteydessä kun ensi vuoden valmennusten ajankohdat ja tarjonta on varmistettu.