Käynnistyvät pienryhmävalmennukset | Sipoon Syke

Käynnistyvät pienryhmävalmennukset

Vielä ehdit ilmoittautaua mukaan alkaviin pienryhmävalmennuksiin. Löydä itsellesi sopiva valmennus ja vie harjoittelu uudelle tasolle.

Tutustu sinulle sopivaan valmennukseen alta ja varaa paikka valmennukseen helposti verkkokaupastamme!

Itsepuolustuskurssi saa jatkoa

Kartoitimme aikaisemmin kiinnostusta osallistua 8 viikkoa kestävälle itsepuolustuskurssille, jonka ohjaajana toimii Janne Korhonen. Suosio oli huikea edelliskerralla ja kurssi oli niin suosittu että toivoitte sille jatkoa. Nyt pääsee ilmoittautumaan seuraavalle startille.

Lue lisää

PowerClub intensiivivalmennus syksyllä 2023

Tartu nyt ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja tule mukaan 7 viikon intensiiviseen pienryhmävalmennukseen.

Lue lisää

Golden Years jatkuu taas kesätauon jälkeen

Golden Years jäsenyydellä haluamme kannustaa monipuoliseen liikuntaan. Tärkeimpiä tavoitteita ikääntyneiden liikunnassa on parantaa lihasvoimaa, ylläpitää nivelten liikkuvuutta sekä luiden lujuutta.

Lue lisää

Vahva ja Liikkuva Keho -pienryhmävalmennus

Valmennus sinulle, joka omaat jo hiukan harjoittelutaustaa, mutta olet huomannut kehossa kolottavan ja joidenkin liikkeiden tuntuvan epämiellyttäviltä. Ristiselkää ehkä vähän jomottaa ja polvia aristaa. Olkapäätä särkee - yölläkin. Valmennukseen osallistuvalla saa olla pieniä vaivoja, joita sitten yritämme yhdessä parantaa.

Lue lisää

Golffarin fysiikka ja svingivalmennus talvikaudelle

Talvikauden fysiikkavalmennus saa jatkoa. Uusi ryhmä aloittaa 7.11.2023 Lue lisää alkavasta ryhmästä ja ilmoita kiinnostuksesi heti.

​​​​​​​Tämä valmennus on talviharjoittelukauden paras valinta! Valmennus sisältää sekä Fysiikkavalmentaja Markus Kolisen ryhmätreenejä Sipoon Sykkeellä, että kuntosali- ja kotitreeniohjelmia talvikaudelle. Tämän lisäksi Golf Pro Ben Sundelinin lyöntivalmennusta Planmecalla, Vuosaaressa.

Lue lisää