Käynnistyvät pienryhmävalmennukset | Sipoon Syke

Käynnistyvät pienryhmävalmennukset

Suositut pienryhmävalmennukset alkavat taas syksyllä 2021 Sipoon Sykkeellä. Kursseilla on paikkoja rajoitetusti ja aiemmin kurssit ovat täyttyneet erittäin nopeasti.

Tutustu sinulle sopivaan valmennukseen alta ja varaa paikka valmennukseen helposti verkkokaupastamme!

HUOM! Paikkoja on vielä seuraaviin alkaviin valmennuksiin:
- Juoksijan Voimavalmennus (9.10.2021)
- Hyvinvoiva Minä (8.9.2021)
- Kuntosaliharjoittelun ABC (7.10.2021)

Voit ennakkoilmoittautua myös Golden Years -valmennukseen, sillä jos saamme tarpeeksi osallistujia käynnistämme toisen ryhmän.

Golden Years kurssilla keskitytään ikääntyneiden toimintakyvyn parantamiseen

Tule mukaan tähän matalan kynnyksen liikuntaryhmään. Viikottaisissa treeneissä teemme niin voima, liikkuvuus kuin tasapainoharjoituksia, jokaisella sopivalla tasolla.

Lue lisää

Hyvinvoiva minä - pienryhmävalmennus

Ryhmä on suunniteltu ihmisille, jotka kaipaavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tarvitsevat apua elämäntapojen muutoksiin.

Lue lisää

Kuntosaliharjoittelun ABC valmennuksessa opit saliharjoittelun perusteet

Kiinnostaako kuntosaliharjoittelu, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tuntuuko kuntosali paikkana jo vieraalta, kun ei tiedä mitä niillä kaikilla laitteilla tulisi oikein tehdä ja miten niitä käytetään?

Lue lisää

Juoksijan voimavalmennusryhmä

Vie juoksusi uudelle tasolle la 9.10.2021 klo 12.00 alkavassa valmennuksessa

Lue lisää

Monipuolinen Fight Club pienryhmävalmennus

Haluatko treenata kovaa ja nousujohteisesti?
Vedä maasta, kyykkää, vedä rinnalle, vedä leukoja, punnerra ym. Liikkeiden lista on loputon ja viikoittain vaihtuvat treenit takaavat sen ettet taatusti kyllästy!

Lue lisää


Pienryhmien ja ryhmäliikunnan aikataulu tilavarauksina

Kuvasta näet milloin mikäkin tila on käytössä joko pienryhmävalmennuksiin tai ryhmäliikuntaan. Kuntosalia voi käyttää vaikka meneillään on pienryhmä mutta kannattaa varautua siihen että salilla on tuolloin enemmän väkeä. Ryhmäliikuntasali ei ole muiden käytettävissä silloin kun salissa on tunti meneillään.

Mikäli olet kiinnostunut vuoden 2021 muista syksyn pienryhmävalmennuksista, tai et ole vielä varma voitko osallistua valmennukseen, voit ilmoittaa kiinnostuksesi alla olevan lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä myöhemmin tarkistaaksemme tilanteen.